| iiGabytsa a întrebat:

Am un prieten de acum 4 ani.Suntem impreuna, ne intelgem, nu avem probleme, etc.Am mers impreuna intr-o tabara, si acolo a inceput sa imi faca multe complimente[si mie imi placealove struck] si la un moment dat m-a sarutat...Nici acum nu stiu ce sa-i zic...Tot face asa, si v-am mai pus ca imi place, dar a inceput sa exagereze. Voi ai trecut prin asta? Cum ati reactionat? Ce ati facut? Eu as vrea parerea voastra, pentru ca de parinti imi e rusine:big grin

P. S.:Scuze de categorie...si am uitat sa menitionez ca nu ma lasa deloc in pace... Funda bineinteleswinking

Răspuns Câştigător
| Ariia a răspuns:

Poi spune-i ca ar fi mai bine sa stati o vreme mai distanti.dar nu sa va despartiti. doar ca sa iti limpezesti mintile.Si eu am patiti tot asa si a inetles si dupa aceea am fost tot impreuna dar nu a exagerat asa tare Funda?

2 răspunsuri:
| Irynushca a răspuns:

E bine sa te retragi putin, ca o sa-si ia lumea in cap si nu se stie de ce o sa fie in stare. sper ca ti-am fost de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai da mi s-a intamplat si mi-am facut curaj si i-am cerut sa fim impreuna si a acceptat deci incearca sa faci si tu asta poate o sa iasa bine.Bafta si sa imi spui si mie ce s-a intamplat :d