Incearca sa il faci sa petreaca mult mai mult timp cu tine.iesiti undeva, faceti un sport prin care aman2 va simtiti bine, joaca-te si tu pe calculator cu el:d(P. S. poate asta ii va placea) orice, doar incercati sa va ocupati timpul. poate el se plictiseste si e dornic sa faca ceva nou.Succes!
Sal. cel mai bine ar fi sa discuti cu el.intreaba`l de ce se comporta asa zi sa fii sincer... poate ca iti ascunde ceva.intreaba`lbafta
Asta mi s-a intamplat si mie, ceea ce am facut eu a fost sa plang fara sa ma vada nimeni si nimeni sa stie ce e in sufletul meu, dar mai apoi mi-am dat seama ca daca continui asa ma distrug singura si am vorbit cu el explicandu-i ca situatia dintre noi ma afecteaza foarte tare si amandoi am decis ca ne-am indepartat unul de celalat si am inceput amandoi sa fim mai atenti si acum ne este bine!
sper ca el sa-si revina si sa vada in tine fata de care s-a ingragostit
Am vorbit astazi cu el.Am discutat despre noi si mi-a zis ca nu vrea sa ma faca sa sufar, poate ca mai greseste. dar ca are el grija de mine, de cel mai scump lucru al lui. M-am jucat cu el azi, am ras... a fost bine.multumesc din suflet tuturor...sunteti niste oameni minunati!
Eu tot cred ca ar trebui sa vorbesti cu el, dar ca sa iti spuna adevarul pentru inceput zii ca oricare ar fi adevarul tu nu o sa te superi, ceva de genul asta...
Poarta o discutie cu el ...eu cred ca s-a cam plictisit si ca vrea sa fie cu o fata pe care a cunoscut-o de curand...capteazai atentia prin ceva diferit .arata-i ca ai asii in maneca .si demonstreazai ca tii la el intr-un mod mai special... Sper sa-ti fie de folos sfatu!
Geo2969686 întreabă: