| Ella_1621 a întrebat:

Am un prieten foarte foarte foarte bun["fratiorul meu"] pe care eu il adooor:X. din cate am inteles de la prietenii lui ii place de mine, dar amicii mei sunt invidiosi si ii spun mereu tot felul` de minciunele.partea buna e ca el ma crede pe mine:X.se poarta foarte frumos cu mine si nu stiu cum sa fac sa-i spun ceea ce simt eu cu adevarat pentru el.mereu mi-a fost teama ca m-ar putea crede prea obsedata dupa el sau chestii de genu` nu stiu:-ss.help please:X:*:*:*

5 răspunsuri:
| gabryela_2772 a răspuns:

Trebuie sa ii zici adv cat mai repede. xlove strucklove struck

| MyssLV a răspuns:

Ce ar fi sa incerci sa vorbesti cu el? daca tot sunteti buni prieteni si spui ca ai auzit ca si el te place, daca nu risti nu castigibig grin asa am si eu un prieten foarte bun care dupa 2 ani de prieteniee foartee stranss mi-a marturisit ca ma place si vrea sa fim impreuna...insa eu nu am vrut sa imi stric prietenia cu el pentru ca credeam ca daca relatia noastra nu ar functiona cum trebuie si ar fi trebuit sa ne despartim, si frumoasa noastra prietenie s-ar fi stricat si el a inteles si acum dupa ff multa vremee inca am ramas prieteni la fel de buni!

| Denniissa a răspuns:

Pai...incearca sa il faci sa iti zica chiar el ca te place.iar daca iti va zice sa i spui si tu ca il placi. Sau daca nu deschide un subiect legat de : " Iti place vreo fata? ". Sau nu stiu.pur si simplu daca tu spui ca e un prieten asa de bun.Intreaba-l in fata! rolling on the floor.: " Omulee iti place de mine? Pentru ca eu chiarr te plac! " rolling on the floor. sau poti sa il intrebi daca crede ca voi doi puteti avea un viitor impreuna.Sunt mai multe metode de a-tsi arata sentimentele. laughing... Te-as sfatuii sa vorbesti cu el pe mess cand ii spui toate astea.Ca e mai simplu decat fata in fata. Sper ca te-am ajutatt. :*

| 4l3x a răspuns:

Daca te iubeste e imposibil sa te creada prea obsedata dupa el. Spune'i ca il iubesti si o sa iti spuna si elwinking

| DarkStarGW a răspuns:

Pai intr-o seara, cand iesi cu prieteni si cu ella film sau ceva poti sa-l tragi de mana intr-un colt, te uiti adanc in ochii lui si il intrebi daca el simte ceva pentru tine, apoi vezi u ce se va intampla mai departe...