Buna.
Cred ca daca reciteai intrebarea pe care ai pus-o iti dadeai singur seama ca e un lucru rau. Frate, si eu am multi profi de care nu imi place pentru ca sunt nu stiu cum - de exemplu engleza, info... Dar nu trebuie sa chiulesti la ore din abundenta. Gandeste-te ca nu ii pasa lui de un elev din 100 cati o avea prin scoala aia de le preda. In schimb, tie iti va pasa cand vei avea de suferit dintr-o tampenie!
Iti propun sa te mai gandesti si la faptul ca oamenii sunt egali. Pune-te putin in locul lui - erai tu negru si din alta tara... si faceau toti misto de tine si sunt - cum e lumea acum - rasisti. Pun pariu ca te-ai fi simtit minunat! ) In plus, congolezii aia sunt mult mai civilizati decat un sfert din populatia alba daca stam sa ne gandim rusinos la unii romani.
Asta e parerea mea... asculti ce vrei si cat vrei din ea. Insa daca nu ai fi mizat pe niste discriminari si o purtare copilareasca nu ai fi acum in situatia asta...
Poarta-te frumos si respectuos cand il vezi. Pune mana si invata ca de aia mergi la scoala, nu ca sa iti versi parerile despre tenul profului sau despre tunsoarea nu stiu carui director sau despre temele colegilor... Daca inveti si il respecti vei fi bine
Si africanii is oameni ca noi ... si clar ca e un lucru rau..mai ales daca ai ramas corigent din cauza ca lipseai de la orele lui.