| bogdannn114 a întrebat:

Am un tata ok dar mama il controleaza intr-un fel cica sa ma culc la 11 si sa las si telefonul, pe langa ca e vacanta, mai am si 16 ani. Am note bune la scoala, cica sunt arogant, de vreo 2 ani ma are la mana cu chestia asta, sa ma culc la 11, nu intelege ca nu mai sunt timpurile alea cand se dadea curentul cu portia laughing Ce spuneti?

9 răspunsuri:
| Madmmax88 a răspuns:

Uneori părinții fac asta pentru că știu că e nesănătos să nu dormi noaptea, deși spui ca dormi ziua, tot somnul din timpul zilei nu se compară. Dacă îl asiguri că esti responsabil și că te vei culca la o oră rezonabilă cu siguranță va deveni mai puțin îngrijorat.

| bogdannn114 explică (pentru Madmmax88):

Nu e vorba de sanatate, le place sa se razbune, fac misto pe subiectul asta, ca eu ma culc la 11 si altii cand vor ei.e aiurea rau

| Madmmax88 a răspuns (pentru bogdannn114):

Oh, păi ei ar trebui să te încurajeze să te culci la 11, nu să își bată joc că o facilaughing

Trebuie să discuți cu ei, să le spui că tu ai dreptul să te culci la orice oră fără permisiunea sau fără comentariile lor.
Și încearcă să fii politicos chiar dacă ei nu merită.

| bogdannn114 explică (pentru Madmmax88):

Am incercat de atatea ori si degeaba..nici nu ii intereseaza, ma forteaza sa fac doar ce vor ei

Nu mai ai mult până vei pleca la o facultate, te sfătuiesc să te conformezi cu situația până atunci, dacă nu se poate rezolva...

| bogdannn114 explică (pentru bogdannn114):

Ca sa vezi cum poate sa il controleze pe tata vorbeste urat de copilul lui, ca mai am un frate vitreg, il injura, si nu zice nimic

Ah, nu e ok
sper să îți găsești ieșirea din acel mediu, nu te ajută. Tu continuă să faci ce poți și să suporți situația, deoarece într-o zi se va termina.
Eu zic că e mai bine decât să creezi un conflict.

| Enders a răspuns:

Si eu am aceeasi problema XD, e greu cu genu de parinti. Astept sa termin liceu si apoi sa imi iau zborul. Nu-i baga in seama atat tot