.dar ce telefon este? :.de obicei telefoanele ieftine cu touch au probleme de genul acesta, si trebuie schimbat ecranul! *sau ma rog senzorii de sub ecran *
Si eu am patit asa si la un moment dat s`a blocat de tot apasam degeaba pe el.l`am dus la reparat si i-am schimbat "ecranul" [nu stiu cum se cheama, aia pe care apesi]. probabil ca e zgariat si de asta, al meu era varza mi-a pus folie dar s`a dezlipit.acum n`o mai am
pa-pa sper ca te-am ajutat:*
La unele telefoane de acet tip, trebuie apasat cu acel creion special.Prietenul meu are un telefon ce nu poate fi apsat folosiind unghial, sau anumite obiecte plastice.
Eu nici acum nu m-am obisnuit cu acest tip de tehnologie, pur si simplu ma bate( desi am touchscreen). Poate trebuie apasat cu o anumita forta, sau sa nu depasesti o anumita forta.
Incearca sa folosesti mai multe obiecte (pix, guma de sters, etc). Sa nu folosesti obiecte ascutite.
Daca nu merge du-l sa iti fie reparat, dar mai intai intreaba de sensibilitatea lui. Poate are o setare prin care poti modifica sensibilitatea lui.
Incearca sa calibrezi touch screen-ul de mai multe ori si poate o sa mearga.la mine a mers
Uite parerea mea si un prieten are telefon cu touch screen si nici lui nu-i merge cand apasa dar ca sa mearga trebuie sa apesi tare pe el nu toate telefoanele cu touch screen nu fac asa doar unele! Bafta FUNDA?
Si eu am avut aceeasi problema acum cateva zile. trebuie sa il duci la reparat sa ii schimbe ecranul. Costa 60 de lei