| cristianorudi7 a întrebat:

Am un telefon lg shine. eu in sunete, la memoria externa am 3 foldere: unu in care bag muzica hip hop, unu jazz si unu in care bag house. problema e mai demult: daca vreau sa intru in folderul ala cu house mi se blocheaza tel. cand vreau sa bag o mel. de pe pc pe tel in folderul asta imi merge doar 1 sg. mel.
in folderul asta sunt numai foldere si fisere care nu au nume, ci numai cercuri, litere, cifre, patrate, virgule, tot felul.

si nu merge nici sa il sterg, imi zice imposibil de sters.

puteti sa ma ajutati?

daca vreti imi dati id voastre sa va explic mai bine, ca e cam greu de inteles...

FUNDAAA

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea imi dau seama de gradul problemei pentru ca eu n`am avut LG dar cand ai spus ''in folderul asta sunt numai foldere si fisere care nu au nume, ci numai cercuri, litere, cifre, patrate, virgule, tot felul'' cred ca m`am luminat, probabil acele melodii sunt virusate si pentru a proteja telefonul, nu te lasa sa le deschizi, am avut si eu aceeasi problema cu MP3`ul dar mai minora ca l`am bagat la calculator si le-am sters. Cat despre rezolvarea problemei de ce nu incerci sa bagi telefonul la calculator si sa stergi din calculator melodiile? Daca nici asa nu merge du telefonul la un service... Asta doar in cazul in care ai garantie... fundita?batting eyelashes

0 răspunsuri: