anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am urechile clapauge de cand eram mica si acum am 14 ani. Unii colegi spun ca sunt dragute dar in rest toti fac misto de ele. Cum pot sa le fac sa stea...normal?(in afara prin intermediul operatiilor estetice desigur)

Răspuns Câştigător
| Prăjiturică_5703 a răspuns:

Nu iti mai prinde parul nu se vor mai observa.iar pentru a sta normal poarta o bentita care sa le stranga sa nu se observe. poate fi si subtire bentita tinand cont ca e varalove struck

5 răspunsuri:
| aleksuta a răspuns:

Si eu am la fel. Oarecum este deranjant dar ai putea incerca sa iti lasi parul desprins precum spune celalalt comentariu, sa ti-l faci cret sau sa il tapeziwinking

| highcoconut a răspuns:

Problema e ca mie imi sta cel mai bine cu parul prins sad

| adIna_7188 a răspuns:

Buna, Emmy! kiss
Iti inteleg aceasta problema pentru ca si eu sunt la fel sad
Din pacate nu prea poti sa faci nimic. sad
Mie mii s-a spus, la un salon, sa port o banderola, pentru ca mai putin sai mai mult te ajuta... happy
Daca, tot e vara incearca sa profiti si sa iti prinzi parul sus...si pe cap o banderola love struck
E destul de buna metoda, pe mine ma ajuta :*

sau...

Poti sa il prinzi intr-o coada de cal chiar joos, si sa iti acoperi urechile, cu fire de par, la mine merge ffff bine.asa il prind tot timpul :*

bafta >:d<
fundita? puppy dog eyes

| Deianaa a răspuns (pentru adIna_7188):

Fetelor, am si eu aceasta problema si chiar ma stresa... acum dorm in fiecare noapte cu banderola pe urechi(dar sa stea stransa) si toata ziua imi stau aproape lipite de cap(urechile). A devenit o obisnuinta si dormi bine si cu banderola. Funditabig grin

| Deianaa a răspuns:

Fetelor, am si eu aceasta problema. Tot ce trebuie sa faceti e sa dormiti cu banderola(sa fie stransa) in fiecare noapte si toata ziua urechile vor sta ff apropiate de cap. Nu e mare lucru, pentru mine a devenit o obisnuinta si dorm bine cu ele pe urechi. Fundita:d