Nu iti mai prinde parul nu se vor mai observa.iar pentru a sta normal poarta o bentita care sa le stranga sa nu se observe. poate fi si subtire bentita tinand cont ca e vara
Si eu am la fel. Oarecum este deranjant dar ai putea incerca sa iti lasi parul desprins precum spune celalalt comentariu, sa ti-l faci cret sau sa il tapezi
Buna, Emmy!
Iti inteleg aceasta problema pentru ca si eu sunt la fel
Din pacate nu prea poti sa faci nimic.
Mie mii s-a spus, la un salon, sa port o banderola, pentru ca mai putin sai mai mult te ajuta...
Daca, tot e vara incearca sa profiti si sa iti prinzi parul sus...si pe cap o banderola
E destul de buna metoda, pe mine ma ajuta :*
sau...
Poti sa il prinzi intr-o coada de cal chiar joos, si sa iti acoperi urechile, cu fire de par, la mine merge ffff bine.asa il prind tot timpul :*
bafta >:d<
fundita?
Fetelor, am si eu aceasta problema si chiar ma stresa... acum dorm in fiecare noapte cu banderola pe urechi(dar sa stea stransa) si toata ziua imi stau aproape lipite de cap(urechile). A devenit o obisnuinta si dormi bine si cu banderola. Fundita
Fetelor, am si eu aceasta problema. Tot ce trebuie sa faceti e sa dormiti cu banderola(sa fie stransa) in fiecare noapte si toata ziua urechile vor sta ff apropiate de cap. Nu e mare lucru, pentru mine a devenit o obisnuinta si dorm bine cu ele pe urechi. Fundita:d
ellena009 întreabă: