Messu pentru mine e cea mai buna cale, serios! vorbeste cu el pe mess, si daca e de incredere si nu toarna sau rade de sentimentele tale, spune.i tot ce simti cum ai zis aici, spune-i ca il iubestisi ca vreti sa va impacatii:*
dai mesajeee, suna.l incearaca sa faci cumva sa ii atragi atentia din nou!
iesi pe afara cu priteni apropiati de ai lui si spune-i sa il sune sa iasa pe afara!
Spune-i si lui ca nu stiu ce a fost in capu tau ca ai fost cu ala? si il vrei inapoi, pentru ca tiai dat seama ca pe el il iubesti!
aolo
nu mai stiu altee ideei
funa?!:-s fiind si prima aicii
In general barbatii sunt mai orgoliosi decat femeile, iar in momentul in care au fost parasiti pentru un altul nu stiu daca sunt atata de iertatori ca femeile. cert este ca incearca sa faci u primul pas sa vrb cu el deschis sa ii spui ceea ce simti u pentru el.desi eu iti recomand sa nu te intorci la el, pentru ca nimic nu ar mai fi ca inainte. fundita?
In primul rand as vrea sa-ti spun sa nu te mai arunci asa cu capul in fata pentru nustiucare...doar ca voi fetele vreti tot mai bun si mai bun si pana a urma va dati seama ca nu are rost, in eneral cam tarziu cat despre problema ta ar trebui sa-l suni sa-l intrebi ce mai face si sa-ti faci o parere cam ce mai simte el pentru tine. daca o sa fie irascibil cand vb cu tine si e repede e de bine, daca o sa fie iubitor atunci 100% e de bine si in functie de ce vezi ar trebui sa-i spui adevarul pentru ca doar asa poate ajunge sa te pretuiasca din nou cum o facea inainte.
Spune-i eu cred ca si eu simte acelasi lucru dar daca nu esti singura mai bine totusi nu astepta sa faca el primul pas fa-l tu si vei vedea! nu ai nimic de pierdut funda?