| LifeSucks69 a întrebat:

Am urgent nevoie de ajutor.Sunt a 7-a iar un baiat de a 8-a ma place dar nu il suport.Ce-i drept l-am placut si eu dar cand am vazut cat de nesimtit este(parerea mea) voiam doar sa stau departe de el.Din cauza lui aproape toata scoala spune ca sunt cu el, din cauza ca inventeaza tot felul de tampenii si in pauza ar face orice numai sa imi atraga atentia si nu mai suport.Problema e urmatoarea... unul dintre colegii lui de clasa,aproape in fiecare pauza imi tot spune chestii care ma deranjeaza,si mai sunt si copii prin jur,gen,,Ce face iubitul tau?",, Am inteles ca va casatoriti!",, Ai venit sa iti vezi iubitul?". Chestia e ca nu pot sa il lovesc(cu toate ca o data i-am si zis ca il pocnesc) pentru ca e de 2 ori cat mine si nu de alta dar imi e sa nu ma loveasca si el la randul lui si sa incepe sa ne batem.Am nevoie de replici usturatoarea si inteligente de la voi. Eventual spuneti-mi daca e ok sa il lovesc (mai in gluma,mai in serios), dar as prefera replicile la intrebarile gen:,, Ce iti mai face iubitul?".VA ROG ESTE URGENT SI BINEINTELES CA NU UIT DE FUNDITA :3

Răspuns Câştigător
| SashaS a răspuns:

Heiii!
Eu daca as fii in locul tau l-as pocni deoarece sunt una dintre fetele din clasa mea care se bate cu toti baietii laughing. Eu zic sa-l bati dar nu rau doar un picior unde trebuie si te lasa in pace! Crede-ma! Cat despre replici nu stiu ce sa zic! Bafta!

1 răspuns:
| Varzan_Claudiu_1991 a răspuns:

Fal de ris si i-ai pus capac zii ca a fost virgin in toata scoala laughing n-o sa mai aiba parte de fete o vreme in scola ..platestei cu aceias moneda parerea mea ( Daca nu vb cu parinti tai despre problema )! Bafta si ai grija de tine.