Buna,
Stai linistita ca nu sare blocu-n aer
Cel mai bine era sa o desfaci imediat cum ai varsat apa si sa o stergi.Asa s-ar putea sa fi intrat apa pe acolo pe la chestiile ei, si in cel mai rau caz s-ar putea sa nu-ti mai mearga. Sao sa o tii cu butoanele in jos sa se scurga apa.
Unui prieten de-al mau i s-a intamplat asta si tot asa a lasat-o sa se usuce, iar cand a bagat-o iar, unele butoane nu-i mai mergeau si pana la urma si-a cumparat alta.Deci s-ar putea sa ti se intample si tie la fel.
Dar totusi ai grija sa nu sara blocul, echipeazate inainte sa o bagi.
Te pup papa.ai grija, si vezi totusi poate o sa-ti mearga tie.Bye
Usuca-o bine cu feonul inainte sa pui Asa te poti asigura ca e uscata
Data viitoare tine tastatura departe de canile cu apa
Si eu am varsat suc pe tastatura acum cateva saptamani, am curatat repede, am pus tastatura cu capul in jos si am scuturat-o, apoi am sters-o cu o carpa si cu betisoarele alea cu care iti cureti urechile. Tasta A mergea mai greu, dar si-a revenit, a fost cat pe ce.
Un tovaras de al meu m-ia varsat bere pe tastatura si nu m-am gandit sa decuplez tastatura de la PC si ne-am jucat incontinuare iar dupa ce sa uscat berea se cam lipeau unele taste si am schimbat tastatura.
Pai ai grija sa nu mai fie deloc apa in ea si, daca e uscata o poti pune inapoi.
Nu va sari blocu in aer daca sa uscat o poti pune la loc nu e nici o problema