| TepesStyle a întrebat:

Am vazut ca multe fete spun ca le place ochii baietilor. deci daca eu am ajuns sa fiu oprit pe strada si sa mi se faca poza la ochi o sa am succes la fete?

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Fix pix, eu am genele usor ridicate si am ochii albastri, eu pana de curand habar aveam de genele mele, pana cand mi-au zis unele fete.
Oricum esentialu e ca...la unele fete le plac ochii albastri, la altele verzi, caprui etc.
Mie spre exemplu imi plac fetele raraite:X si cu ochisori verzi.

| FemeiaPisică a răspuns:

Crezi ca daca iti face cineva poza la un ochi, ai succes la fete? Ochii sunt doar oglinda sufletului.

| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns:

Nu neaparat!
Fetele nu se uita numai la ochi, din contra, mie mi se pare ca fetele sunt cele care trebuie sa aiba ochi, frumosi, nu baietii! Dupa mine, ei par mai feminini daca au ochi frumosi. Dar asta e doar parerea mea!
Oricum, nu totul tine de cat de frumosi sunt ochii!

| Sw33tG1rl4ever a răspuns:

Nu te baza pe asta! laughing Ca sa fi admirat de o fata nu ai nevoie numai de ochi frumosi. Fetele se uita si la felul cum te imbraci, la par, la corpul tau ( sa nu fi gras, dar nici prea slab ), sa nu ai cosuri etc. De frumusetea interioara nu mai zic. Degeaba ai ochi frumosi, daca nu prezinti alta calitate nu te va admira nicio fata! Acum nu vreau sa insinuez ca nu ai avea alte calitati, nu te cunosc eu pe tine. Tu stii cum esti. Eu ti-am spus parerea mea.
P.S. : Unele fete nu se uita deloc la ochi. happy

| Zatharra a răspuns:

Tot ce e posibil. Însă dacă ai NUMAI ochi frumoşi nu ştiu dacă o să-ţi meargă.Zic asta pentru că în zilele noastre frumuseţea interioară nu mai e apreciată ci doar frumuseţea exterioară. Peace!

Răspuns utilizator avertizat
| Bogdy12 a răspuns:

Pai da ca stii cum se zice ochii sunt porti catre suflet