---> Okeee `!
---> Dar care este intrebarea?
P.S.: Ce ai scris mai sus este foarte adevarat!
Tu fato esti putin cam proasta din fire ...anorexia este o boala!
si este o boala in care te bagi singur.din pricina faptului ca iti pasa prea mult de parearea celor din jur
Fii tu pro-anorexie acum, si sa te vad peste cativa ani...
Una este sa fii slaba, si alta este sa fii anorexica
Eu nu te critic stiu ce inseamna si ce vrei iar voi ceilalti car o criticati nu stiti cum stau lucrurile si nu aveti cum intelege
Am citit blogul. Esti proasta! E o boala! Oameni ca astia ajung la psihiatru plangand. Crede-ma stiu ce spun mama mea e psihiatru! Unul foarte bun ce lucreaza in strainatate. Ce scria cu rosu pe blogul tau e oribil! Eu sunt slaba...mai slaba decat ar trebui si vreau sa ma ingras ca sa fiu...sanatoasa! Una e sa fii slab si alta anorexic fetito!
Buna! Tu de fapt esti "pro" femeilor slabe, care stiu cand sa puna jos furculita, nu esti pro anorexiei. Sa te fac sa intelegi, anorexia este o boala care se manifesta prin lipsa poftei de mancare (accent pe boala). Nu poti sa imi demonstrezi in niciun fel ca privesti o boala ca pe ceva bun.
Faptul ca apreciezi femeile care arata bine este cu totul o alta posteste. Normal si eu, si presupun ca majoritatea persoanelor, apreciaza femeile slabe si sanatoase!
Bafta!
@AnaBlackVampire, tu nu stii cum e sa iti fie rusine sa iesi pe strada din cauza greutatii tale, nu stii cate zile si nopti am plans eu pentru asta, nu stii nimic despre mine si spui ca sunt proasta?