| thew a întrebat:

Am vazut ca sunt tot felul de chestii impotriva cosurilor.
Am incercat zineryt(care nu a avut efecte foarte mari), PanOxyl, care pot sa zic ca m-a multumit. dar crema a fost adusa din franta si nu pot sa o mai gasesc...
Acum vreau sa imi iau ceva de la nivea, clean deeper, vreau sa stiu, e bun? sunt si alte solutii, mai bune?
Inca ceva, am fost anul acesta pentru 3 zile la Baile Felix, bai cu apa termala, dupa cele 3 zile petrecute acolo, am observat ca mai aveam 2-3 cosuri, neobservabile... pur si simplu au disparut. Dar apoi au aparut din nou.

4 răspunsuri:
| VanillaBear a răspuns:

Raspunsul este simplu, un ten curat!
Prin faptul ca dupa ce ai fost la Baile Felix ti-au disparut cosurile trebuie sa intelegi ca tenul tau are nevoie de aer.
Incearca sa nu te machiezi strident, sa iti iei fond de ten light prin care sa respire pielea, sa te demachiezi bine si sa lasi tenul sa respire.Plus ca trebuie sa mananci sanatos pentru ca tenul tau sa fie curat. Poate ca ai imi auzit asta dar asta este adevarul.Chiar daca ti-ai aduce creme din franta, atata timp cat mananci junk-food cosurile o sa continue sa apara.Deci trebuie sa ai un stil de viata sanatos si dupa iti garantez ca o sa mearga si cremeletongue

Sper ca ti-am fost de ajutorbig grin

xoxo Vanilla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Panoxykl folosesc si eu acum. L-am luat din UK, e f. bun dar acum depinde de fiecare cum il tolereaza.Eu dupa 2-3 zile am avut fata rosie, chiar pot spune ca m-am speriat, dar cu timpul adica cam 1 saptamana totul a intrat in normal iar acum am fata curata, nu mai foflosesc fond de ten ca sa maschez imperfectiunile lasate de acnee sau pete pe care le capatasem tot din cauza acneei.Nu stiu daca produsele pe care le enumeri tu mai sus te va ajuta fiindca am investit o groaza de banii in ele si rezultate zero, chiar si cu antibiotic, chiar si cu dieta, chiar cu multe.Acum folosesc Panoxyl si vad ca da rezultate bune.Incearca sa gasesti produse care au aceeasi concentratie si compozitie ca si Panoxyl, daca tot spui ca ti-a facut bine. Te pup si succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa si eu am fost la baile herculane... ei bine in acel timp nu mai aveam cosuri pe fata dar acum sunt plina pe obraji si nu mai suport.nici eu nu stiu ce sa fac.sad

| lauuuuu a răspuns:

Deci eu sunt aia care a dat cu anonim.
am incercat fel si fel de creme:zynerit, bravoxil, clerasil, baneocin, am fost la derma si mi-a dat ceva preparat cu niste pastile...acele pastile m-au ajutat sa nu imi mai coacalaughing dar am semne si cosuri...va rog daca stiti ceva sa-mi spune-ti si mie sad pupicutzz:*