| killer12345 a întrebat:

Am vazut o fata la scoala care mi-a placut ft mult si i-am cerut id de mess (si nr de tel )de mai multe ori si nu a vrut sa mi-l dea ...pana la urama i-am spus ca imi place ft mult de ea si ea a spus :,, SI CE!? " de atunici am lasat-o in pace. Acum mereun cand ma vede se uita numai la mine. ce credeti? ce pot sa fac? va rog fr ajutati-ma.

4 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

I-auzi *Şi ce?*. Nesimţită fata. Acum probabil te urmăreşte să vadă dacă o urmăreşti tu pe ea. Dacă vreodată va avea tupeul să îţi spună că te place spune-i *Şi ce?*... o să-i pice faţa, o se simtă ca un nimeni. Cu ocazia asta poate îşi schimbă comportamentul.

| MiK3L a răspuns:

Salut! N-o mai bagi in seama...te faci si tu ca ploua...

| Inuh a răspuns:

Salut.Se poate ca ea sa te puna la incercare, adica vrea sa vada daca chiar o placi si de aceea se uita insistent la tine. Dupa parerea mea ar trebui sa afli mai multe despre ea adica daca ii place de altcineva, ce gusturi are si chestii din astea. Oricum incearca sa mai vorbesti din cand in cand cu ea pentru a vedea cum se comporta cu tine. Noroc!

| StarElle a răspuns:

Pai acum se uita dupa tine pentru ca vr sa vada daca tu te uiti dupa ea. Cred ca t.a zis,, si ce?" pentru kca nu vr sa se amageasca, poate ca ii place de tine, dar mai intai ar trebui sa afli daca ei ii mai place de altcineva. Daca nu, ii place de tine, dar daca da_ii place de am2 si nu stie ce sa faca
Sper ca te.am ajutat big grin