| Alrawan a întrebat:

Am vazut pe TPU o intrebare gen "Buna. am 12 ani si m-am masturbat cu stilou lu fratemiu. dar mai avea cerneala... " si intreba daca poate sa ramana gravida >.< si ziceau astia ca poate sa iasa copilu albastru laughing [si zicea ca fratesu are 10-11 ani thinking ]... Imi puteti da linkul de la intrebare? puppy dog eyes
Thanks^^ [scuze pentru categorie`]

Răspuns Câştigător
| gigel68 a răspuns:

Si tu esti aici pentru ca ai citit toate bancurile de pe internet?

eu tot de asta am cont. imi plac intebarile si raspunsurile, au fost zile in care am ras pana faceam febra musculara la burta (abdomen - pentru sportivi).

problema e ca intrebarile bune (masturbarea cu stilou, futtingu` cu banana, sperma din transpiratie, fanteziile cu pedofili) dispar repede. nu apuc sa le citesc.

5 răspunsuri:
| gigel68 a răspuns:

Wa, ai proiector acasa? hai facem o trupa, luam un butoi de bere, un sac de seminte, proiectam TPU pe perete si ne distram... iar ba aduc eu.

| Sufletel_3419 a răspuns:

Mai este un banc. S-a dus o bătrânică la ginicolog, d-nul medic hai să se râdă puțin de ea îi scrie o îndreptare la un alt ginicolog și pe foița ceea îi spunea să o amăgească puțin. Peste cîteva zile se duce bătrâna la medic și el îi spune-i că-i însărcinată..atunci băbuța de vreo 65-70 de ai răsunde: -În ziua de azi nici într-o coadă de sapă n-ar trebui să ai încredere.

| AngelykaMaryn a răspuns:

Pisi, astia se numesc trolli si in general intrebarile sunt formulate atat de tampit incat toti prostii se minuneaza de ele. Din pacate, majoritatea sunt sterse pentru ca incalca anumite parti din regulament.

| greenzor a răspuns:

Asta era?

"Buna TPU am 12 ani si am o mare problema. Acum cateva seri am incercat sa ma masturbez si nu am gasit cu ce sa o fac asa ca am luat stiloul fratelui meu mai mic (el are 10 ani) si am inceput sa ma masturbez cu el. Dupa o perioada am simtit cum curge un lichid in mine si m-am speriat si m-am oprit. Acum ma doare burta foarte tare si sunt balonata si cred ca sunt insarcinata. Nu vreau sa afle parintii mei. Stiloul era plin de cerneala Ink de la Ikea. Poti ramane insarcinata si de la cerneala?"Asta e legendara

| Prodea_Allex_1995 a răspuns:

Cica linkul a fost sters! sad