In rau pentru ca traim cu iluzia unei alte vieti.Niciodata realitatea nu se va compara cu fictiunea
Atata timp cat profitam de el in asemenea hal incat am ajuns sa pestrecm nopti, zile pe messenger sau naibii stie pe ce site-uri in fata pc-ului categoric ne schimba in rau. e ceva bun si internetul asta, sa gasesti ceva cand ai nevoie, sa vorbesti cu prietenii pe mess dar nu sa o arzi toata ziua degeaba.
iubite virtuale...nah daca gasesti o fata sh vorbesti cu ea calumea nu-i nimic rau, dar doar de dragul de a avea una, vorbind cu o suta e deja ridicol
Depinde si in ce fel iti petreci tmpul in fata pc-ului. poate fi si ceva rau dar si folositor, dar sa stai chiar tot timpul este deja ridicol :-&
fundita?
Calculatorul este un DROG dar unul legal totul depinde de vointa
crede-ma ca nu merita sa stai la caluculator mult eu cand am fost mai mic am stat si mi-am pierdut toti prietenii asa si acum sunt fortat sa incep iar deci ne face rau
Internetul este bun, mai cunosti oameni, iti mai faci prieteni, dar nu abuza, pentru ca o sa devii dependent, si nu mai poti sa iesi in oras, sa mai cunosti si pe altcineva, te tine legat in casa.