anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut un ambalaj, sau cum ii spune, de prezervativ pe patul parintilor. si ma simt cam ciudat de atunci si vreau sa ies din starea asta, ajutati-ma va rog laughing (Am aproape 14 ani daca ajuta cu ceva)

Răspuns Câştigător
| Kr5 a răspuns:

Si cu ce te afecteaza pe tine?laughing daca au si eu treaba nah acum cat mai pot ca dupa big grin nu ai dc sa te simti aiurea si eu am gasit dar sigilate eu le-am furat din ele laughing deci calmeaza-te nu ai dc sa te simti ciudat

4 răspunsuri:
| cristiiiiiii a răspuns:

Stai frate calm, o sa mai cresti si peste 2-3 ani sa vezi ce mai razi de fazele astea, eu i-am prins cand si-o trageau deci iti dai seama...laughing

| Holocaust a răspuns:

Pai tu cum dracu crezi ca ai aparut?laughing
E aiurea, adica..."wow, fosilele inca mai fac sex?", dar raspunsul e da.Si tu ar trebui sa fii oarecum bucuros.Presupun ca asta inseamna ca ei inca au o relatie stransa, si n-or sa divorteze in curand.Cheer up.

| Bijutierul1 a răspuns:

happy stai cuminte ..vei avea ocazia sa te razbuni happy intr-o zi si ei vor gasi un ambalaj pe patul tau si se vor simti la fel, pana atunci incearca sa treci peste happy

| LolaLollita a răspuns:

Sexul este important intr-o relatie (dupa o anumita varsta, nu la 14 ani). Obisnuieste-te cu ideea ca parintii tai se iubesc si au si ei nevoie de momente singuribig grin