anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vb cu un baiat de cateva zile si tin foarte mult la el dar fosta lui iubita i-a spus ceva despre mine si el s-a suparat foarte tare si nu mai vorbeste cu mine crying eu ce pot sa fac cryingcrying?

11 răspunsuri:
| LoryM22 a răspuns:

Daca tine la tine nu va crede ca a zis fosta, evident ca vrea sa te lase si poate sa-l recupereze ea.Fi atenta si folseste-ti tandretea si simtul feminin pentru a nu-l pierde.Bafta.

| Elena0210 a răspuns:

Lorely are dreptate. Daca el crede ce zice fosta lui atunci insemna ca nu e pentru tine si uital! Sau incerca sai demonstrezi ca nu e adevarat, incerca sa vb q el! Bafta!

| psiholoaga a răspuns:

Pai, daca el pune baza mai mult pe ce i-a spus fosta decat pe ce ii spui tu... Gandeste-te ca poate nu are asa multa incredere in tine. Ai rabdare, fii simpatica si draguta, nu o baga pe fosta in discutii (evita acest triunghi amoros) si concentreaza-te asupra relatiei. Daca si el vrea sa iasa ceva, o sa fie ok.

Janina
| Janina a răspuns:

Doamne daca as putea as desfinta fostele iubite isterice.
Poate si el tine la tine, si de frica sa nu fie dezamagit, sau sa sufere s-a indepartat din pricina celor spuse de exa lui.
Vorbeste cu el, nu conteaza cum, suna-l, trm un mail, mesaj text, biletel si explica-i cu lux de amanunte varianta ta. Poate asi va da seama ca esti o fata buna si nu va mai da crezare foateleor iubite crizate.
bafta

cristian
| cristian a răspuns:

Tu intr-adevar nu poti face nimic.Lasa faptele sa vorbeasca in locul tau.

| nimic:*de:*spus:* a răspuns:

Ce cred eu k trebuie sa vb cu el sa-l intrebi ce i`a spus fosta cu adevarat si sa-i dai explicatii... daca te crede inseamna k te iubeste si k ...totul va fi perfect daca nu te crede inseamna k ink mai are cv pentru fosta si parerea mea e sa nu te complici... discutati...:*:*succes

| blabla a răspuns:

Eu cred ca nu tine cu adevarat la tine... ce pot sa zic din moment ce i-a in seama ceea ce zice FOSTA e o dovada clara... ce poti sa facithinking e sa'l tratezi cu indiferenta doare atat de tare, iti spun din propie experienta! E greu te inteleg... dar baieti nu mai sunt? Asta e parerea mea ca nu se merita sa mai incerci o data...pentru ca sincer nu cred ca tine la tine...

mlm
| mlm a răspuns:

Daca nu vrea sa mai vb cu tine, inseamna ca la suparat trebuie acel ceva care i la zis fosta lui amica, acum este suparat ca are orgoliul lui masculin, dar cu timpul isi va reveni si cred ca va trece peste asta.

| andreutz a răspuns:

Sa ii spui si tu ceva despre fosta lui iubita la randul tau...si asteapta efectul happy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

IN PRIMUL RAND INCEARCA SA VB CU EL.happy DACA SI EL TINE LA TINE O SA TE IERTE.FI SINCERA CU EL SI SP EXACT CE S-A INTAMPLAT.SUCCES!happy

| galileo a răspuns:

Ceau. Fosta lui prietena inca incearca sa se impace cu el. Vorbeste cu el si rezolvati aceasta problema impreuna. Dialogul este cel mai important intr-o relatie. Problemele le discuti doar cu el, nu cu prietenii, vecinii sau parintii. El este cel mai important pentru tine si tu esti ce-a mai importanta pentru el. Demonstreazai ca tii la el, vorbeste-i prin fapte. Sper sa iti rezolvi problemawinking