Pai sa stii ca atunci cand visezi sange poate sa ti se intample ceva bine. De obicei cand visezi culoarea rosiu se intampla ceva bine. Poate o sa te impaci cu fosta. Ti s-a intamplat ceva bine in ziua dupa ce ai avut visul?
Eu cred ac fosta ta prietena vrea sa se razbune pe tine,eu asa cred,cdar asta inseamna sa ai grija; a ea in realitate,dar nu te speria cu aceste vise,de ex eu aseara am visat ca eram in parc cu un prieten si treceam pe langa lac,si un copil rau,mi-a aruncat mingea in apa,am sarit dupa ea,si m-am innecat,dar,azi am trecut pe langa acel lac,si sa fiu sincer l-am vazut pe acel copil din vis,azi nu aveam minge,m-am speriat putin,fiindca nu l-am vazut decat in vis,dar parca il cunosteam de o viata,atunci m-a impins putin,am cazut de ciment,si m-am julit la genunchi,dar m-am calmat,m-am gandit la iubita mea,si mi-a tercut,pana cand azi in parc mi-am luat o minge de fotbal direct in urech,si acum o mai am rosie,astfel de vise am avut si eu,unele se pot intampla,sau pot fi doar lucrate de inconstient, asta este parerea mea, fundita?
Parerea mea este ca inca te iubeste si nu poate traii fara tine, am patit-o si eu, crede-ma nu mai puteam dormii cateva zile dupa aceea pana m-am dus la ea si i-am cerut din nou prietenia
Nu neaparat Briana.cu fosts nu mai sunt de 1 an si ceva de zile dar tot cintinui sa o visez.nu as putea sa ma intorc la ea avand motivele mele...