| psvita12345 a întrebat:

Am visat ca încercam sa câștig inima unei fete, dar in același timp sa ma lupt si cu alți doi baieti care o voiau pe fata. Ce semnifica acest vis?

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Uite cateva repere care sa te ajute sa-ti interpretezi visul.

Lupta poate reprezenta un obstacol pe care simti ca trebuie sa-l treci.

Lupta din visul tau poate reprezenta un conflict interior. O confruntare cu tine. Rezistenta pare a fi mare (te lupti cu doi), deci ai nevoie de putere (interioara, adica motivatie) si curaj.

Lupta poate insemna ca trebuie sa dai la o parte competitia. Lupta fizica pentru o fata era necesara in trecut cand oamenii traiau in triburi. Azi nu mai este nevoie de asa ceva ca sa cuceresti o fata sau ca sa obtii ce vrei.

Lupta poate insemna ca vrei sa-i arati fetei cat de tare esti. Si asta era ceva OK in trecut, la oamenii primitivi. Azi nu trebuie sa-ti arati muschii ca sa cuceresti o fata sau ca sa obtii ce vrei.

Lupta poate insemna ca inca nu ai gasit o modalitate acceptata in cultura noastra (in societate) prin care sa cuceresti o fata. Sau poate nu neparat sa cuceresti fata. Poate pur si simplu simti ca ai nevoie de un prieten bun (bff) cu care sa te simti bine si sa tina la tine.

Sau pur si simplu reprezinta starea actuala a relatiei tale cu fata, o relatie mai distanta.

Have fun! si succes happy Daca te lupti cu tine inseamna ca ai inceput sa schimbi ceva la tine.

2 răspunsuri:
| PhoebeK a răspuns:

De cele mai multe ori visele au o legatura stransa cu viata reala(intamplari, aspiratii, etc). Dupa parerea mea, visul tau se refera la aspiratia ta de a te face remarcat de persoana pe care o placi insa vei fi nevoit sa treci prin anumite incercari.

| Coquina11 a răspuns:

Ca in realitate, fata aia o sa-i aleaga pe aia 2. deodata. adica 3some. adica sex in 3. adica sex in 2 plus 1.

moama ce-mi place matematica, mai vreau exercitii din astea!