Nu inseamna nimic doar un vis prostesc nu inteleg de ce oamenii se incred numai in superstitii sau semne ce e dat de la Dumnezeu contezaa eu zic ca daca va iubiti mult sunteti predestinati sa fiti casatoriti:*
Nu cred ca are o semnificatie anume. Din cate stiu eu visele sunt practic opusul realitatii, deci poate insemna ceva bun. Dar oricum eu spun sa nu-ti bati capul cu asa ceva, visele nu iti prezic viitorul, stai linistita. Majoritatea sunt neinsemnate si pur si simplu la nimereala, nu-ti face griji. Fundita?
Aici te contrazic visele mereu devin realitate
Informeaza-te pe internet, visele nu devin mereu realitate precum ai invatat tu cand ai fost mica scumpo.
INternet=locul ala unde sunt atatea c hestii pe care oamenii in liceu sa le incerce le citesc...frate sa lasam internetul traieste-ti viata e clar ca ai fost batut de soarta si scuze credca0s mai mare ca tine
Crede-ma ca stiu ce spun. Invata tu psihologie si intra pe net pentru ca sunt multe emisiuni psihologice legate de vise si alte chestii, deci nu ma contrazice
Te contrazic crezi ce vrei parerea mea...auzi ce sarisi in capu meu l CINE e funda la mine sau la tine
Hei,nu trebuie sa iti faci griji.Ai visat asta deoarece iti este frica sa nu te inseli in privinta lui. visul nu inseamna nimic, este doar reflexia temerilor tale