| Andrei4KiLL a întrebat:

Am visat ca mergeam la Bucuresti cu mama si tata si mergeam la o ruda spre delta Tulcea cand sa mergem ne-am oprit sa lu-am ceva si eu cautam jeleuri, si acolo am vazut ca ceva a zburat si ne-a ajutat cu ceva la Bucuresti l-am luat cu noi si mama imi spunea sa tin poseta sa nu ne fure nimic ca avea 1000 de euro, si mama mi-a zis sa am grija de geanta aia ca sa nu mi-o fure si nu stiu cum a ajuns la el,cand am ajuns la tara l-am lasat acolo si nu stiu cum a furat bani aceia, cand a coborat jos in fuga,am vazut ca urca cu sacosi si cu bani, si i-am zis mamei : mama unde sunt bani? nu sunt in geanta si l-am vazut cu bani furat in mana si am coborat si am inceput sa il injur si sa ii spun ca il dau la politie si face puscarie, dupa aceea am fost la delta Tulcea la o ruda, si acolo era chiar pe delta si imi era frica sa ma duc dar am zis ca merg cu mama, si i-a s-a dus prima in fata, si am vazut ca se clatina rau lemnu cand am pus si eu picioru a venit apa dupa aia la loc si tot asa, i-am spus mamei sa vina inapoi repede langa mine, si dupa aia am vazut ca a venit o apa foarte mare si m-am trezit!

FUNDA!

Răspuns Câştigător
| baddgirl a răspuns:

Hey
Oamenii au diferite pareri si diferite atitudini in problema viselor. Unii le ignora pur si simplu, altii le noteaza, le interpreteaza si le trambiteaza ca pe niste comunicari supranaturale.
Un vis este o serie de ganduri, imagini si emotii experimentate in timpul somnului. In medicina, visul este definit ca o punte de legatura intre senzatiile constiente si memorie, un rezultat construit in jurul a ceea ce am experimentat, ce am vazut si auzit in starea de veghe. Inteles astfel, visul este un fel de ecou care apare in starea de somn al realitatii traite in starea de veghe.
Ele pot fi si o recapitulare a evenimentelor pe care le-am trait. Subiectele viselor de amintire ne pot readuce pe ecranul mintii lucruri din cea mai frageda pruncie. Este o dovada ca undeva in adancul fiintei noastre exista o inregistrare a intregii noastre vieti, cu evenimentele ei placute sau neplacute, cu vorbele pe care le-am rostit si chiar si cu gandurile care ne-au trecut vreodata prin minte.happy

2 răspunsuri:
| VampireDeea144 a răspuns:

Sunt doar vise.

| Lou222 a răspuns:

E doar un vis... Stii, de obicei cand visezi ceva real se va intampla inversul!