| danynyo a întrebat:

Am vorbit cu noua mea prietena si mi-a spus ca ia a mai facuto.....si am intrebat-o daca vrea sa o fac si cu mine dar insa la mie exita o problema e pentru prima oara si nu stiu cu sa fac ce sa va intampla....ma puteti ajuta va rog.

Răspuns Câştigător
| trixiiie a răspuns:

Ok, fii atent.
Începeți să vă sărutați pasional, sărută-i gâtul, umerii, sânii, sărut-o pe burtă. Vezi că sânii, gâtul, urechile sunt puncte erogene ale fetelor. (adică ne place.)
Încet coboară mâna jos între picioare. (caută anatomia unei vulve pe net, să vezi un desen. caută ceea ce se numește clitoris.) găsește clitorisul și masează-l ușor (stânga-dreapta sau la rotund, cum vrei), până se udă (crede-mă că o să simți când se udălaughing e pur și simplu ud și alunecos.)
O să te excite ca toți dracii asta. Când ai termint cu preludiul (săruturi mângâieri, ce am zis mai sus), pune-ți un prezervativ și așează-te deasupra ei. Ții penisul cu mâna și îl introduci încet în vagin (ÎNCET!). O să-ți placă încet. Apoi începi să faci mișcări de du-te-vino, dar nu te grăbi, bucură-te de senzații etc.
Când trebuie să-ți dai drumul, nu o face în ea, chair dacă ai prezervativ, doar scoate penisul și apucă-i capul în așa fel încât, dacă s-a rupt, să nu sară în zona ei genitală.
ASta e tot. E ușor, nu-ți face griji. O să-ți placă.
Mult noroc! :*

1 răspuns:
| ABlueScarf a răspuns:

In primul rand trebuie sa o exciti.Sarut-o pe gura, spate, piept. Ai grija sa se simta bine in locul in care o faceti, adica sa fie aranjat, cald, sa miroase frumos...etc. Cand simti ca e momentul mangai-o pe la vrabie, si de aici vine totul.Te poti uita si pe internet, la filme... Sper ca te-am ajutat.