Nu cersi iubirea, chiar de-ti spulberi fericirea.Nu trebuie sa te umilesti spera si soarela va rasari si pentru tine.
Vorbeste cu el, intreaba-l de ce are nevoie de pauza si pana cand. Clarifica totul cu el.
Spune-i ca daca el vrea o pauza, e liber si ca si tu esti la fel. Daca vrea o pauza inseamna sa se relaxeze sa vada ce e bine la tine si ce nu e bine. Nu sa stea tot timpul dupa tine sa vada ce faci tu cu alti baieti. Daca tu il iubesti si el te iubeste nu se va intampla nimic pana cand veti considera voi ca trebuie sa fie sfarsita pauza. Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa il intrebi ce vrea de fapt. Poate vrea o pauza sau poate nu vrea, poate vrea sa va despartiti si nu il lasa constinta. Cel mai important lucru e sa vorbesti cu el deschis si sa-l pui sa se hotarasca ce vrea deoarece vrei sa stii si tu ce se intampla cu el.
Pai tu zi catre el, daca chiar ma iubesti cu adevarat sa ghete cu pauza aceea, ca daca nu iei si tu o pauza decisiva, nu are rost sa astepti dupa pauza lui... Daca el vorbeste cu alta fata si asteapta raspunsul ei si pana vine raspunsul ei care poate fi da sau nu el te pastreaza pe tine de rezerva in caz ca il refuza. bafta
Barbatii au foarte acut sentimentul posesiei! Esti ca o jucarie care-i apartine! De multe ori acest sentiment al posesiei da nastere la confuzii in dragoste! Cand iubesti cu adevarat un om vrei sa petreci cat m mult timp cu el, asa ca...de fapt nu minte, vrea sa te stie A LUI din sentimentul posesiei, dar asta nu inseamna ca te iubeste cu adevarat! Fa-ti o alta legatura, iar timpul ti le va rezolva pe toate... Daca chiar te iubeste, atunci va veni la picioarele tale! Succes!
El te crede jucaria lui, profita de faptul ca il iubti cand are chef de o pauza va despartiti cand are chef sa va impacati va impacati.de ce il lasi sa faca ce vrea el mai bine iti gasesti altul care te va face sa il uiti.
Nu e hotarat de cea ce vrea
ateapta sa treaca ceva vreme si iti vei da seama.
bafta
Ti-am mai spus ce sa faci.Sa stii ca sfaturile celorlati sunt bune. Ia o decizie, nu te mai lasa calcata in picioare ca nu se merita.Amandoua stim asta.Decat sa iubim niste prosti care nu stiu ce vor mai bine renuntam la ei, plangem o luna doua si cine stie, poate rasare soarele si pe strada noastra! pup
Andrei67y5 întreabă: