The uninvited. E foarte fain făcut, nu îţi dai seama de nimic până la sfârşit, dar dacă e să-l revezi toate se leagă. E foarte fain filmul.
Ar mai fi... Obsessed... Inspirat probabil din viaţa reală cu un tip care devine urmărit de o tipă...
Killshot - un film cu un cuplu care ajunge să fie "vânat" de un ucigaş şi se bagă şi FBI-ul, dar nu scapă de tipul respectiv. Nu-ţi spun finalul.
Powder Blue - cu o tipă care e dansatoare la cabaret şi se îndrăgosteşte de un tip. E o relaţie destul de ciudată. Tipa dansatoare de cabaret, iar tipul se ocupa parcă cu înmormântări/cruci ceva de genu. Şi tipa lucra acolo pentru a-şi ţine în spital copilul care era în comă.
Şi cel mai recent film pe care l-am văzut şi a fost destul de interesant a fost "Frozen River". O tipă e părăsită de soţ care îi ia şi toti banii. Rămâne îngropată în datorii şi se apucă să facă trafic de persoane (să treacă diverşi oameni peste graniţă - în porbagaj). Tipa are şi doi copii. Finalul este interesant, dar nu o să ţi-l scriu aici, te las să vezi filmul.
Ultimul bun e The Fountain (iti trebuie putin cap sa il intelegi... ). Altele bune ar fi : Into the wild, Peaceful Warrior si The Pursuit of Happyness.
P. S. Numesc film bun un film care, pe langa povestea extraordinara, poti invata ceva in acel film.
Am vazut The proposal. Super comedie. Chiar ti-l recomand. In rest am vazut mai mult filme horror. Dead snow e super tare horror in combinatie cu comedie neagra. Trebuie neaparat sa-l vezi daca nu l-ai vazut deja.
Buna. Zilele trecute am vazut un film 'What a girl wants'. In care o fata isi cauta tatal, il gaseste, acesta era bogat si o indrageste foarte mult.Toata lumea o place, in afara de femeia care vrea sa se casatoreasca cu tatal ei si de fata acesteia..
Ma rog, fata face tot felul de chestii amuzante.
O sa-l dea pe acasatv, duminica asta la 20:30
IngridutS si eu l-am vazut, l-am revazut(de vreo 2 ori) si o sa-l revad maine
pai alte filme ce am vazut sunt:
Fired up.
vrajitorii.
save the last dance...
dirty dancing.
you, me and dupree.
cheaper by the dozen 1, 2
jump in...
step up 1, 2
mine, your, ours
euro trip...]
just my luck
the girl next door.
she's the man...]
it's a boy girl think(sau cv de genu)
beverly hills chihuahua
Hotel for dogs.
Keith...
marley and me...
the pacifier
aventureland
night at the museum...
the beach...
her best move
bring it on: all or nothing...
bring it on (2000)
bring it on again
bring it on fight to the finish
ar mai fi dar nu imi aduc aminte...
40% din cele de sus le-am si revazut
The curious case of benjamin button e bun... de asemenea driving lessons, cu rupert grint... un alt must see ar mai fi A lot like love sau P. S. I love you...
Eu am vazut un film indian(l-am revazut)...se numeste Mama cu orice pret (Chori Chori Chupke Chupke)! In film este vorba despre un cuplu care isi doreau de mult timp un copil! Visul li se indeplineste...insa ea are un accident si pierde copilul! Doctorul ii spune ca nu va mai avea copii... Ea este foarte suparata...pleaca cu sotul ei in alta tara...pentru a nu afla familia lui! Apoi acolo cauta o femeie ca sa ii nasca un copil...insa cu sotul ei! Filmul este o lectie de viata...pentru k nu stiu cine si-ar lasa sotul sa se culce cu alta femeie pentru un copil...Se intampla lucruri interesante si neasteptate in film... dar te las sa-l urmaresti(k nu e frumos sa devaluim totul)!
Reign Over Me (2007), cu rolul din filmul asta Adam Sandler m-a convins ca este un actor exceptional! Si nu e comedie.
Ultimul film vazut de mine e,, Vrajitoarea cea buna". Este dragut: aventuri, povesti de dragoste ESte vorba de o tipa mai,, ciudata" care apare intr-un orasel linistit si fara sa vrea schimba cate ceva pe acolo. Sunt filme mult mai bune dar si asta merita vazut
meandme111 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: