| intraser a întrebat:

Am vrut sa imi comand un joc cu 20 de euro de pe un site, am card la BT asa ca le-am dat datele cerute adica numarul de card si ultimele 3 cifre de pe spate adica cvv si mi-a dat o eroare asa ca am mers azi sa verific contul si a ramas gol (aveam 1 milion), ce as putea face? nu e frauda? n-am primit chitanta nimic, sfaturi cv?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce site? / program
Ai scanat siteul cu un antivirus? / programul.
De obicei se cere tot numarul cardului.
Ti-au cerut si pinul?
Ce eroare ti-au dat?
Ai intrebat la banca in ce cont s-a dus tranzactia?
Daca n-ai primit chitanta e frauda.
Sfat : Mergi la banca daca nu ai primit jocul si vezi in ce card ai transferat banii. Cu numarul cardului du-te la politie si vezi ce poti face.

| intraser explică (pentru anonim_4396):

Poi da tot numarul cardului de 16 cifre ca asa am facut si pe bwin si pe langa asta cele 3 cifre de la finalul codului de 7

| anonim_4396 a răspuns (pentru intraser):

Ai putea te rog sa ne spui siteul? daca nu te deranjeaza desigur.
Daca tu crezi ca este un site bun de cumparaturi contacteazai pe ei. Pe pagina lor ar trebui sa fie un contact ceva.
Eu ti-am spus ce as face as verifica in ce cont s-ar duce banii. As anunta la politie si as zice sa stea pe loc daca in 2/3 zile nu ti-ai primit jocul dorit sa poti deschide dosar.

Pe siteul managerfifa, e pe spaniola

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vazut acum, nu este keylogger.
Poate fi o eroare minora. Esti sigur ca ai completat corect?
Verifica-ti emailul sa vezi daca ai primit ceva de la ei.
Daca nu contacteazai pe ei cum ti-am spus. In caz ca nu raspund la email si se fac neaparuti du-te la politie frate happy.

Cate tranzactii sau ce exact poate sa faca cineva daca are numarul meu de cont din 16 cifre si cvv-ul din 3 cifre? Nu are PIN sau restul cifrelor din cvv dar totusi cred ca am fost tepuit cu 20 de dolari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Transfera-ti banii in alt cont si blocheaza cardul. Mai pe scurt fa-ti alt card.