La 13 ani Era un baiat pe care il iubeam foarte mult.A fost baiatul pe care l-am iubit cel mai mult dintre toti
Noi eram prieteni foarte apropiati.Ieseam pe afara cu prietenele mele si venea si el cu baietii
Si la un moment dat prietenele mele au plecat una cate una acasa pentru ca era cam tarziu.Si prieteni lui la fel Parintii mei nu erau acasa pentru ca erau plecati la o nunta tocmai in mangalia.Asa ca puteam sa profit de asta si sa stau mai mult afara
Am ramas numai cu el si batea vantul ingrozitor Eu tot ii spuneam ca vreau sa plec acasa ca imi era frig si era tarziu si el spunea sa mai stau S-a apropiat de mine si ma saturatA fost foarte frumos A 2 zi deja eram impreuna
Primul satut nu se uita niciodata
Aa pai aveam cam 12 ani si un pic... saracul baiat s-a ales cu urma palmei mele pe fata... si el cat de romantic a fost mi-a adus si un trandafir dar clar primul sarut si prima iubire nu se uita niciodata
Pe care il consideri primul intr-adevar nu il uiti aici depinde si daca tii la persoana respectiva!
la mine a fost frumos si neasteptat
Cred ca a fost la 12 ani jumate...
si asa ii.primul sarut nu se uita niciodata:X:X
nici de-ai vrea nu ai putea uita..
Primul sarut a fost la revelion in 2005 la 15 ani nu pot sa-ti spun ce sarut era ca nici eu nu l-am inteles eram asa emotionata k ce sa spun ne incurcasem buzele si limbile acolo ...stiu eu ce a iesit? si daa primul sarut nu se uita niciodata. pop
Oh... e trist sa pun ca inca nu s-a intamplat nimic...desi unele de pe aici au avut primul sarut la 12 ani...eu am 14... dar nu ma grabesc...va veni si pentru mine si pentru voi, un prim sarut de vis... cel putin asta visez eu:p
@alexandra1995 nu trebuie sa te grabesti... cand vei gasi un baiat care sa te faca sa te simti speciala pentru ce esti si sa te placa atunci totul va fi ok nu trebuie sa te grabesti
French? Pai a fost primul din toate domeniile voastre... 16 ani 4 luni si 27 de zile. Restul vine de la sine, nu?
Nu se uita. A fost cel mai tare...
Primul sarut...cred ca pe la 9-10 ani.
Dar primul sarut care a contat intr-adevar a fost la 19 ani. Am sa-l tin minte toata viata...
Buna, la 13 ani am avut parte de primul sarut, e adv ca nu se uita niciodata mai ales daca e cu un baiat care l-am iubit mult...
Primul sarut a fost la 12 ani cand ma plimbam cu iubitul meu prin parc
si idem zizi,, clar primul sarut si prima iubire nu se uita niciodata,,
Eram atat de mic incat nici nu ma tin minte.Trebuie sa o intreb pe mama, ca ea m-a prins sub masa cu fata
Oooo, aveam 13 ani, si a fost... emotionant!
tremuram "ca varga" dar mi-a placut!
mai ales ca era cu un baiat, pe care il indrageam de mult!
si sa stii ca e adevarat...nu l-am uitat!
si tin minte si locul in spatele blocului unde locuiam!
amintiri!
Aveam 15 ani si vorbeam cu un baiat la telefon, avea nr meu de la o pretena:d, dupa luni bune de vb la telne-am intalnit, ne-am placut si ne-am sarutat, a fost primul meu sarut, m-am lasat dusa de val, nici nu si-a dat seama. a fost super. E adevarat n-am sa uit niciodata!
Eu am 13 ani si un pic mai mult de jumate, dar inca n-am avut parte de un french kiss...de primul sarut normal am avut parte pe la 12 ani jumate, da n-a kontat prea moolr...eram la un amik si stateam intinsa pe canapea iar el s-a apropiat de mine si m-a sarutat... iar mie nnu imi placea de el, da m-am bukurat pentru. ca simteam nevoia unui sarut in seara aiada nu am fost cu baiatul respectiv si pana acum nu pot sa spun ca am avut un iubit...am iesit la intalniri da niciodata n-o fost cv serios...inca astep marea iubire...si acel sarut nu o sa-l uit vreodata
La 14 ani si 7 luni aproximativ! A fost foarte frumos si asteptat...asteptam clipa de multa vreme desi imi era frica, ca nu o sa ma descurc, am inceput direct cu french! Am fost la o petrecere si stiam ca se va intampla, de asta eram asa emotionata! A fost primul sarut, primul prieten, desi ne-am despartit eu inca tin la el enorm, nu voi putea uitat vreodata...:-
Pai... eu am 16 ani, dar nu m-am sarutat french niciodata. Am iubit cu adevarat un baiat, pe care inca il iubesc. Si nu cred ca o sa-l uit vreodata. Singurul baiat caruia i-am spus te iubesc, cu care m-am tinut de mana, care ma tinea in brate, si cu care m-am pupat[ normal, pe buze. incerca el sa ma sarute french, dar nu prea reusea pentru ca ma trageam]
Pai. parerea mea este ca prima iubire nu se uita niciodata. Dar acum depinde de persoana. si depinde si de cealalta persoana care apare in viata ta, si de ceea ce vei simti pentru ea. pentru ca din moment ce apare un alt,, el" de care te indragostesti nebuneste, nu vei mai simti nimic, pentru primul`. Decat vor aparea in mintea ta, niste amintiri. ca oricare altele. Dar conteaza mult si felu in care s`a intrerupt realatia.
La 15 ani! La mine acasa.Am pregatit o cina romantica la lumina lumanarilor...muzica ambientala - romantica... Ce stiu, este ca am lasat-o fara cuvinte
ale0409 întreabă: