anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Angel:am iubit pe cineva atat de mult incat nu mai stiu da il mai iubesc... faza e ca am fost impreuna 11 luni jumatate si ne-am despartit dintr-o prostie(i-am zis ca nu mai vreau sa fim impreuna prin sms ) am crezut ca ma va suna sa imi ceara sa fim din nou impreuna.toti erau impotriva relatiei noastre ne vedeam pe ascuns luptam impotriva tuturor singurii... dar nu am mai suportat sa nul vad ci doar sa vb la tel stiu ca el ma mai iubeste pentru ca mai intreaba nijteprieteni care ne-au ajutat mai intreaba de mine ...nu stiu ce sa mai fac i-am cerut iertare si a zis ca nu stie ce sa faca pentru ca este foarte greu sa fii cu cineva pe ascuns...am incercat sa uit dar nu pot...si plang ca am facut greseala neagra de al pierde...va rog dati-mi un sfat! ajutati-ma!

8 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Fa tot posibilul sa t impaci cu el, daca t iubeste el e cel mai important lucru,... fa tot c e posibil omenesc sa-l recapeti,. iubirea nu s gaseste usor, nu ai dc sau pentru c sa pierzi sansa asta, .ar fi prea grav, ar fi pacat sa va iubiti si sa irositi sentimentu.succes!winking

| Nastia a răspuns:

Spune-i in fata c ai d zis, .si nu va mai feriti atata k nu va omoara nimeni chiar daca nu sunt d acord,... c ii **** p altii grija p cine iubiti voi? voi ati facut morala altora? nu cred, .infruntati o data pentru totdeauna lomea si iesiti lal umina, ...va iubiti, aia sunt gelosi k nu pot fi si ei k voi, ...sa nu t mai intereseze c zice lomea, k e proasta, e proasta rau, .crede-ma k stiu mai bine, .toti prostii ajung sfinti si destepti cand e vorba sa vorbeasca d rau p altii, ...sa t intereseze doar parera celor cu advarat importanti pentru tine,... el, u, familia ta si restul lumii,. voi, astia, sa fiti fericiti,.winking[fara nici o suparare, asta e parerea mea la 03:28am]

| cotzobel a răspuns:

Vb cu el, spune. i ca iti pare rau si ca vreti sa fiti din nou impreuna.nu va mai vedeti pe ascuns! iesiti in lume, la urma urmei este fericirea voastra in joc...de ce mereu trebuie sa ne luam dupa gura lumii? lumea e rea.las.o sa vorbeasca...cum vrei sa fie viata ta? nefericita pentru ca ai lasat ca lumea sa se bage in viata ta si te.ai despartit de iubitul tau si suferi ca fraiera sau fericita pentru ca esti cu pers iubita si ca nu te intereseaza de ce spun cei din jurul tau? tu alegi.bafta multa

| meioana a răspuns:

... daca ar fi tinut cu adevarat la u nu te-ar fi spus ca este greu sa fii cu cineva pe ascuns...
si ce daca lumea e impotriva voastra?
voi nu puteti fi impotriva lor?
dragostea invinge orice obstacol
daca dragostea voastra e adevarata atuncea lume iji va da seama k de fapt sa apa la moarahappy
...sms nu sunt cea mai buna solutie de a rezolva cevahappy

| miry a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu mai plangi, ia-ti inima in dinti si intalnestete cu el, vorbeste cu el intre 4 ochi, incercati sa lamuriti, cereti scuze pentru greseala ta, iar daca intr-adevar va iubiti impreuna puteti trece peste orice problema, impreuna puteti demonstra tuturor ca va iubiti si nimeni nu va va desparti, mult succes

| oooooooo a răspuns:

Decat sa fii cu el pe ascuns, mai bine renunta! de ce nu aveti curajul sa iesiti impreuna in fata lumii, ce se poate intampla? dragostea ar trebui sa fie mai presus de ceea ce crede lumea, nu crezi?
daca nu sunteti pregatiti sa infruntati''lumea''pentru iubirea voastra, poate ca dragostea nu e atat de mare...

| madalina_7017 a răspuns:

Poi fa-l sa inteleaga ca il iubesti si o sa te ierte

| butterfly_1328 a răspuns:

Eu iti zic sa iti iei inima in dinti si sa te duci sa-l cauti tu. el cred ca s-a luat si dupa vorba lumii... daca ti cu adevarat la el cauta-l si atunci o sa vezi daca o sa mai fie ceva intre voi