Draga Bluesky anii de liceu nu sunt chiar atat de nemaipomeniti pe cat par.Eu tocmai i-am terminat si acum sunt la facultate si pot sa-ti spun doar atat:anii de liceu mi-au placut mai mult decat anii de scoala primara si studentia deja imi place mai mult decat anii de liceu.Nu exista o perioda prestabilita sa fie cea mai frumoasa din viata unui om.Depinde de tine cum stii sa-ti traiesti viata si cum intelegi asta si depinde de tine cum stii sa-i apreciezi pe cei din jur si daca stii cum sa interpretezi lucrurile rele si bune prin care trece. Orice ar fi nu uita ca nu totul in viata depinde doar de tine (uneori viata se intoarce si iti da una de nu te vezi cand te astepti mai putin), dar depinde de tine sa stii sa nu privesti in urma si sa nu faci din trecut un dusman al prezentului si nici din prezent un dusman al viitorului. Poate nu intelegi ce iti spun acum. O sa intelegi cu timpul te asigur.
Asa e, anii de liceu sunt buni, pentru mediocrii, cei care nu au ce face si merg in cluburi.Si cred ca e distractie, rahat inca odata.Prieteni buni nu prea exista la liceu.Mai toti pe interes, fetele frumoase si fitioase de la licee bune vor bani.Alealalte sunt urate si taranci.Si mai sunt cateva la mijloc.Greu de gasit dar asta e.Majoritatea sunt superficial si trateaza totul cu indiferenta. Ceea ce eu nu fac, si ma simt bine ca sunt asa.Toti se schimba pentru a fi acceptati, fumezi, bei si rahaturi, nu ai relati, du-te dracu. Urat, si societatea foarte jugdemental.Adica judeca extrem de mult, daca nu faci chiesti diferite, iesite din comun.Deci da anii de liceu pentru mine au fost o prostie, Am inceput liceul sa-l termin.
Mie mi-a placut mai mult facultatea. M-a provocat mai mult intelectual, a fost mai interesanta, am cunoscut mai multi oameni care si-au lasat amprenta asupra mea si am capatat mai multe cunostinte.
Anii de liceu sunt frumosi daca ai colegi de care sa te bucuri ca daca nu o sa fie chiar destui de urati si vor trece si repede... Important este sa stii sa te bucuri de fiecare clipa si sa-ti urmaresti interesale tale mereu!
Adevarat, de ce? Fiindca e un nou inceput, colegii noi nu te stiu ca in gimnaziu si va puteti schimba comportamntul ca sa creati o impresie buna. Eu as am facut si ma plac fetele, vor sa stea cu mine.
Rhata, cel mai mare rahat e sa te schimbi pentru alti, Societate de rahat cu oameni de rahat.Plin!
Si la liceu sunt in general, majoritatea iresponsabili si copilarosi, si toti au orgoli si se supara, nu inteleg nimica.Deci nu stiu, superficialitate si falsitate la maixm.Niemni nu se cunoaste bine, e cam naspa sa fi unul dintre aia mai diferiti da asta eeee.
Anii de liceu reprezinta o perioada frumoasa si interesanta dupa parerea mea.
Da. Foarte adevarat. In acesti ani iti schimbi foarte mult parerile despre viata si despre multe lucruri, iti faci foarte multi prieteni, care vor ramane pe viata.
Eu nu sunt inca la liceu, dar astept cu nerabdare aceasta perioada. Cred ca o sa ma schimbe mult si o sa imi contureze personalitatea. Am emotii!
Anii de liceu sunt cei mai frumosi pentru ca, in aceasta perioada, oamenii sunt in tranzitie de la adolescenta spre maturitate.
Pai adevarat 100% in anii de liceu iti formezi o viziune a viitorului si cei mai buni prieteni (devin tot mai rari)
Da ce conteaza profesori sa modu in care o formulat ea intrebarea nu ai de unde sa stii u ca anii ei de liceu au fost un haos ma refer la anonim. eu nu sunt cea mai buna din clasa da o sa imi amintesc mereu de acesti ani. sunt cei mai frumosi cine nu are colegi de treaba nu are de unde sa stie...ei sunt cei mai importanti si lucrurile care le inveti nu cat de dur ii un profesor...
Nu adevarat, foarte adevarat nu credeam nici eu asta dar mi-am dat seama acum dupa ce am terminat
Geo2969686 întreabă: