| qMisaki a întrebat:

Animale acestea trebuie salvate, ce le chinuie! http://www.ptroa.co.il/petition/index.php! Doar uitati-va la acest videoclip si plangeti, eu chiar am plans, va rog, semnati petitia, nu pentru mine, pentru ele caci sunt si ele niste fiinte :(. Fara bateri de joc, aratati ca aveti inima :(.

Sczuzati categoria, dar vreau sa semneze cat mai multi utilizatori petitia, pentru ele :(...

Răspuns Câştigător
| iulikka a răspuns:

Ce oribil... doar in filmele de groza am vazut asa ceva...

5 răspunsuri:
| iulikka a răspuns:

SquirtleBaby, sunt constienta, ca asa sunt, sunt mai ingrozita de faptul ca peste tot se face asa, chiar daca nu e legat de caini sau pisici, si cu alte animale, si la noi cand se taie un porc sau un miel, e aceia cruzime, doar ca nu i se da importanta.Nu mai exista mila, ci doar lupta pentru supravietuire...

| qMisaki explică:

Georgikk, vreau sa-ti dau funda dar num merge in schimb sa-ti dau voturi multe

| BuburuzăCuProbleme a răspuns:

Doamnee!

Cum pot fi unii asa de cruzi?:o:o
M`a bufnit plansul vazand cum arata acel animal fara blana [cred ca era caine]
Am semnat petitia si o sa si dau un mass pe mess sa semneze cat mai multi.
Waiii...crying Saracile animalee sadsadcrying((

| georgikk a răspuns:

Ma bucur ac mai exista cineva pe acest blog care simte acest lucru pentru ele:X: si eu vreau fac un adapost de animale:X; sper cacu ajutorul domnlui sa ii fac, as face orce pentru el si as da tot de am sa le vad pe ele bine si fericitelove strucksunt niste imagini care practic am sochiata! este atat rautae in acesta tara ipocritasad:-(( a si am semnat petitia si o voi pune toti prieteni sa o semneze fiindca chiar merita:X funda?

| SquirtleBaby a răspuns:

Iulikka asa sunt unele persoane