Sunt neutra ca Elvetia.Nu imi place, nu imi displace.Nu ascult genul ala de muzica
Pro deoarece nu toti copii la 14, 15 ani sau cati are sunt asa faimosi si au asa voce.Nu stiu ce tot aveti cu el.eu cred ca sunteti invidiosi...
Melodiile lui sunt foarte cunoscute, si chiar bune. E la inceput si cum spune alexa18, trebuie incurajat. Faza cu Rihanna, daca i-ar fi cerut, care ar fi problema voastra? Eu asa am auzit ca inainte era un copil foarte sarac, iar dupa ce l-a descoperit face furori printre tinere.
E un baiat dragut, dar nu sunt nici anti nici pro. Gusturile nu se discuta!
Bafta si Craciun Fericit!
Pe langa faptul ca are vreo. cati are vreo 11 12 ani, si si desi eram indecis daca e fata sau baiat, SI DESI nu mi-a placut am zis...bah. asta o sa atraga toate piz.dele de 13 ani
Eu nu pot sa fiu nici anti si nici pro.am fost si eu fana innebunita dar m-am saturat de el si de toate minciunile care se inventeaza:ba ca e un pedofil de 51 de ani, ba ca ii gay etc.si sunt sigura ca peste vreo 2 ani o sa dispara din peisaj pentru ca e doar o chestie de moment.si acum am observat ca daca il placi pe justin bieber esti catalogat automat cool.ca vai de mine cine-i el!
Eu chiar nu stiu ce aveti toti cu Justin Bieber!
1. Nu i-a cerut prietenia Rihannei.
2. Nu e razgaiat. Mai interesati-va de faptele lui apoi dati-va cu parerea.
Sunt anti Justin Biberon, pentru că este un copil râzgâiat.Doamne,cum să ai 14-15-16 ani [nu stiu cat are +ca nici nu ma interesează], să îi ceri prietenia Rihannei.:O. WTF?!:-s
Anti
Pai pur si simplu nu`mi place
Nu judec deoarece sunt constienta ca nu as ajunge unde a ajus el ...doar ca...
Pro petnru ca imi place cum canta ...si anti pentru ca are fite si mofturi.
Bai nu imi place ca este prea smecher. bai baieti si fete sa vina ala la noi in Romania sa ii arate rominii smecherie la pachet