| DrunkShepp a întrebat:

Anul acesta a enit la noi un pusti foarte tare din Anglia pe care toate fetele il placeau dar a venit si o fata care numai fite avea in cap si care lua toti baietii la rand si statea cu ei o saptamana si apoi ii parasea.Prietenulmeu m-a parasit pentru aia si cum v-am spus la parasit si s-a cuplat cu un alt coleg.Baiatul din Anglia m-ainvitat de cateva ori la o prajitura sau la un burger si a inceput sa imi placa de el si lui de mine.Prietenele mele spun ca ma place si m-au intrebat daca sn. cu el. Dar eu le-am spus ca nu.Acum fostul meu prieten vrea sa ne impacam.Culmea baiatul din Anglia si fostul meu prieten sn cei mai buni prieteni.Nu stiuce sa fac sa ma impac cu fostul sa sa incep o noua relartie cu baiatul din Anglia? Voi ce ati face? De ce? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Antrax a răspuns:

Eu daca as fi in locul tau as incepe o relatzi noua cu baiatul din Anglia in cazul in care nu trebuie sa mearga inapoi in Anglia, dar in nici un caz nu m-as impaca cu ala din nou pentru ca s-ar putea sa te paraseasca si a doua oara.

7 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Ti-am raspuns la cealalta intrebare.

| Ralux a răspuns:

Ce atatea detalii pentru un raspuns simplu?
-Cupleaza-te cu cel care il iubeste.
Eu l-as alege pe englez pentru ca fostul te-a inselat cu aia si ar mai face-o, adica nu i-a pasat de tine.Si oricum daca te cuplezi cu englezu' castigi si experientabatting eyelashes. Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun laughing.

xoxo!kiss
Succes!

| Ralux a răspuns:

Cu cel pe care il iubesti * nu il iubeste
Scuze big grin.

| buburuzAndreea a răspuns:

Pai depinde de tine. Daca il alegi pe englez, crezi ca ai fi fericita chiar daca nu l-ai vedea atata timp? Anglia e destul de departe... Relatiile la distanta, mai ales daca nu te vezi cu el macar o data pe luna, sunt foarte greu de pastrat.

Acum referitor la fostul tau iubit. Daca te-a lasat balta pentru o fata ca aia e clar ca nu tinea destul de mult la tine. Deci nu merita sa te impaci cu el.

Daca as fi in locul tau, eu as ramane singura. Decat o relatie doar ca sa fie, mai bine nici una.

Normal ca oricum tu decizi in final, dar sa ai grija, pentru ca eu cred ca nicio relatie nu merita sa te implici prea mult, pentru ca vei suferi mai tarziu.

| ellene a răspuns:

A mai fost intreabarea asta. Nu te-ai lamurit inca? Mai bine stai singura ca precis nu ai varsta potrivita pentru relatii...nu te supara dar nici sa scrii corect nu stii.

| Cretaker a răspuns:

Eu daca as fi in locul tau as incepe sa scriu un RP, probabil o carte.

| dyav0litza a răspuns:

Incepi o noua relatie ask la mine ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust