| Trippy a întrebat:

Anul acesta la admiterea in liceu se va tine cont numai de media examenelor? Am auzit ca media anilor de studiu nu va mai conta. E adevarat? Astept raspunsuri cu surse sigure, clare sau daca aveti un link la site-ul ministerului invatamantului unde e clar scris chestia asta.

14 răspunsuri:
| CataaaaLinaaa a răspuns:

Nu este adevarat. Directoarea de la mine de la scoala, buna prietena cu ministrul, a zis ca se face ca anul trecut admiterea la liceu, deoarece si eu sunt clasa a 8-a. Sper ca te-am ajutat :*

| Trippy explică (pentru CataaaaLinaaa):

Mersi man, mai astept raspunuri dar un sfat pe viitor.Nu mai pune pupici cand vb cu un baiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lol. Nu am invatat ca prostul 8 ani de zile laughing. Se va face aceiasi medie ca si pana acum.

| Trippy explică (pentru anonim_4396):

Ceva sigur?

| CataaaaLinaaa a răspuns (pentru Trippy):

Poate ti se pare ciudat, dar sunt fata happy adica stiu ca am acest nume, dar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CataaaaLinaaa):

Lol esti prima fata care o aud, sau cel putin citesc ca asculta 20CM rolling on the floor. Daca mai esti si gamer deja te iau de sotie xD.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Trippy):

Daca se schimba, dadea Diliglontz ala sau cum il cheama pe ministrul invatamantului la TV ca face el nu stiu ce. Te pup pe geana(forma mea de salut).

| CataaaaLinaaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Jucam LOL si WOW, dar acum mai invat pentru simulari si examen big grin

anonim_4396

Lmao rolling on the floor. Daca zici ca asculti Cedry2k si Dragonu' etc nu mai dorm la noapte xD.

| CataaaaLinaaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Sper ca ai cu cine sa stai toata noaptea treaz laughing Cedry2k e cel mai tare love struck

anonim_4396

Si dupa cum spuneam, vrei sa fii sotia mea? xD.

| Trippy explică (pentru CataaaaLinaaa):

Ziceai ca esti fata? Dovedeste-o. Dami Id-ul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Trippy):

Las-o frate sa respire si ea laughing.

| Trippy explică (pentru anonim_4396):

laughing)