Cel mai bun pe care il stiu eu ar fi cel de la Facultatea de Agronomie. Colegii sunt super-ok(fara fite), conditiile sunt bune, este foarte relaxant sa stai in intreg complexul(care este imens). Ai discoteca, restaurant, mini-market, club de fotbal, club de tenis, e si o mica manastire foarte frumoasa acolo.
Fiind pe bd. Expozitiei este foarte usor cu mijloacele de transport in comun. Cu 2 statii cu 105-ul poti sa ajungi poate in cel mai important punct de lucru RATB, cel de la Piata Presei Libere si de acolo poti sa pleci in orice zona a bucurestiului. De asemenea, cu 5 statii(de distanta mica) a 105-ului(de data asta in cealalta directie) poti sa ajungi la metrou(cel de la 1 Mai).
Alt camin foarte bun este cel de la Apicola, din Baneasa. Colegii sunt foarte ok, totusi conditiile nu sunt asa de bune ca la Agronomie. Caminul este de fapt impartit in doua, unul pe o strada adiacenta bd.-ului Ficusului si cealalta parte pe partea cealalta a bulevardului. Nu prea ai cine stie ce facilitati, e o cantina(cu mancare ok si preturi bune) si un mini-market. In rest este destul de mic, compact, nu prea ai ce face. Cat despre transport in comun, poti ajunge usor in vreo 10 min. in complexul comercial Baneasa(Carrefour, Mall, Ikea, BricoStore etc.), sau la Piata Presei Libere in 15 min.
Oricum, cu toata increderea iti zic sa mergi la Agronomie. Nu cred ca este un complex mai bun in Buc.
Ca o concluzie, conditiile sunt bune spre f. bune, colegii sunt foarte de treaba, ai mobilitate. Eu pe asta l-as recomanda la oricine.