Hai sa te luminez eu, o sa dam in mai, pe data de 4 iar pe data de 12, la romana respectiv matematica(pe 12), o evaluare nationala.
nu au aparut modele, dar poti intra pe google si sa scrii:programa evaluare nationala 2010(romana, respectiv matematicaA), si tu descarci in pc, si cietsti cu atentie, acolo vei vedea ce o sa contina evaluarea, adica ceva chiar usor...numai ca o sa fie din clasele 5-8, dar am vazut ca nu o sa dea din "Baltag" si din "O scrisoare pierduta" si inca niste propozitii cocesive(o sa ai idee despre acestea cand o sa faci la cls)...invata si o sa fie usor.
gandeste-te ca daca vei da intr-una vina pe cei de la minister(desi sunt de vina), nu rezolvi nimic, tu invata, aduna-ti caietele din cls 5-7, reciteste-le, si memoreaza comentariile(pe care nu le-ai invatat la timp in acei ani), si pregateste-te, astfel nu vei avea emotii ca nu o sa stii...nu da vina pe altii. o sa ai doar de pierdut.bafta!
Uite un model de test.
http://mate.info.ro/MaterialDescription.aspx?ID=639
Si cred ca pe la sfarsitul lui noiembrie apar. dar nu se stie sigur:)
Nici, nici... Se da un examen national din clasele 5-8, dar nu capacitate... Din cate stiu nu au aparut inca modele sau variante, dar sper ca vor aparea... Acest examen are o pondere de 25 %, 25 % o au tezele unice cls a-7a, si 50% media claselor 5-8...
Intr-adevar invatamantul romanesc este o bataie de joc...
Nu au aparut inca modele.eu stiu de pisa dar am auzit ca se da si un examen la liceul la care vrei sa intri(dai examenul la acel liceu-cred ca stii la ce ma refer )... nu ne-a lamurit nici pe noi prea bine. cred ca nici ei nu stiu ce se va intampla
Http://subiecte2010.edu.ro/Evaluare_Nationala/Modele_de_subiecte/
Ai aici modele de pisa la romana si mate+barem :D
anonim_4396 întreabă: