| iulianr a întrebat:

Anul acesta trec in clasa a IX-a si as vrea sa stiu daca se dau teste din prima sau a doua zi.

Răspuns Câştigător
| BruneTTe a răspuns:

O sa dati [ noi am dat]. Dar notele nu se trec in catalog. E doar asa, ca sa isi faca o idee despre nivelul clasei. Si stai linistit ca testele acelea nu le vei da in prima sau a doua zi. De obicei in in saptamana a 2-a se dau. acu` depinde si de scoala. Succes la liceuhee hee

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu am dat test a doua zi la matematica si au urmat mai multe surprize de-a lungul zilelor.Sa nu te miri cand dupa siriul de zecari dintr-a opta vei incepe cu un 4.Sau cu un 3.Asa e la liceuoh go on

| Juliebelle a răspuns:

Asta depinde de profesor, deoarece fiecare doreste sa examineze cultura elevului in stilui lui. De exemplu eu la franceza intr'a noua am avut test initial din prima ora. Dar depinde caci poti avea test initial anuntat, deci in a doua sau a treia orawinking

| Am Muzica In vene a răspuns:

Nu prea sunt sanse... poate dupa 4 zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In prima saptamana nu. Atunci faceti cunostinta.va intreaba pe fiecare unde ati invatat. abureli d`asteahee hee
Dar a 2-a saptamana e clar smug. Dar nu se trec notele in catalog.

| Wads a răspuns:

Se dau teste din primele saptamani
motiv : profesorii trebuie sa stie nivelul de la care va ia
si la sfarsit va mai dau niste teste ca sa stie nivelul la care ati ajuns...
majoritatea profesorilor nu trec notele in catalog decat la cerere!

| bestfully a răspuns:

Da, o sa dai teste initiale. De obicei, nu se trec in catalog aceste note. Eu am dat si la desen test initial.

| denysa_5493 a răspuns:

Da se da in a doua saptamana dar ar fi bine sa iei note mari la acele teste pentru ca profesorii o sa si faca o parere buna despre tine