| Amrita a întrebat:

Anul acesta trec in clasa a8a si sunt foarte ingrijorata de admiterea la liceu. Ce se va da la anul? Teze Nationale sau examen?

10 răspunsuri:
| Mwhahahaa a răspuns:

Fii sigura ca se va da examen...
Din cate am auzit si am vazut asa va fi...
Dar daca vei invata cel putin vei lua o nota de trecere...
Tot ce trebuie sa faci va fi sa gandesti pozitiv si sa inveti...
Deci : Pune-te cu burta pe cartehee hee...

| Amrita explică:

Multumesc mult de raspunsuri.Sincer, eu speram ca se va merge pe teze, macar generatia noastra sa mai dea. dar daca se da examen, din cate stiu va trebui sa invatam la limba romana cam 24-25 de comentarii sad.de asta mi-e frica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu intra în panică de pe acum.
Noua formă de examinare se va aduce la cunoștință în timp util elevilor pentru a se pregăti pentru ele.
Până la sfârșitul anului în curs se va informa de modul de examinare: tezele naționale sau examene.
Mult succes îți doresc!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Si eu trec a 8 anul asta si din cate am auzit se va da examen.Nu trebuie sa fi ingrijorata deoarece este aproape ca o teza unica si in plus daca iti inveti foarte bine nu o sa ti se para greu happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer nu cred ca ai chiar 24-25 de comentarii... sper, pentru tine sa aveti teze ca am si eu niste prietene care trec a opta si sunt si ele ingrijorate, dar eu cred ca se va merge pe teze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu st fff ingrijorata si eu trec anul acesta clasa a-8-a si eu sper la fel sa se mearga tot pe teze macar anul acestahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am trecut in clasa a 8a.Am auzit de la diriginta mea ca se dau doua teze una la romana si una la matematica care se vor corecta in scoala.Acum nu stiu cat de adevarat e dar iti spun ce am auzitsi eu.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in clasa a 8-a si nu mi se pare corect sa dam examen deodata ce am inceput sa dam teze.

| georgi_6258 a răspuns:

Parerea mea este ca la anul se vor da tot tezele nationale

| ioana_6133 a răspuns:

Si eu sunt la fel de ingrijorata ca si tine.si eu trec tot in clasa a8a. mie tare frica.