anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Anul asta intru in clasa a 9-a si nu stiu daca o sa am dirigine sau diriginta. Ar trebui sa iau un buchet de flori cand incepe scoala. nu stiu ce sa fac... Voi ce recomandati?batting eyelashes

6 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Păi iei un buchet de flori și dacă e diriginte pur și simplu îi spui ce ne-ai spus nouă laughing

| LondoneseCat a răspuns:

Sa te duci acum cat mai e vacanta pana la liceu si sa intrebi la secretariat sau sa intrebi colegii daca ii cunosti.laughing Daca nu, ia si tu un buchet si daca e diriginte ii dai buchetul directoarei/secretarei.ca o sa ai nevoie de ele :* funda?

| Zuzzi a răspuns:

Poti lua un buchet de flori ca sa il ai in caz de ai diriginta; daca nu...gasesti tu cui sa il dai. funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Desigur ca o sa ai diriginte.Nu trebuie decat sa-l/o respecti. Daca este femeie, da, i-ai putea lua un buchet de flori.Ar fi o idee buna.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai spus ca intrii in clasa a 9-a, nu in clasa I, asa ca nu iti trebuie flori.Stai linistita ca la liceu nu se mai daruiesc flori la diriginta si profesori ca pe ei ii doare undeva de florile tale, si tot note proaste daca vor iti pun.oh go on

| fL0ri a răspuns:

Ai putea sa iei ca si daca ai diriginte, nu cred ca o sa se supere daca ii dai flori[ii diriginte ii logik sa primeasca floriwinking]...eu asa as facebig grin