1. Bravo ca te gandesti serios la viitor. Eu in clasa a7a profitam de timpul pe care il aveam si nu m-am gandit la viitor f serios si mi-a fost putin greu dar nah asta e alta poveste.
2. La filologie nu este greu. Faci romana putin mai multa,mate mai putina iar restul "vietii de liceu" e usoara.
Teze dai la : XI- Romana, Engleza, Istorie(sau geogra-depinde ce vrei) si economie
XII: Romana, Engleza, Isto/Geogra, Filosofie si ...nu`mi pica acum, oricum ceva pe profil.
Bac dai (in cazul in care nu se schimba pana acolo- desi ar fi premiera in Romanica sa nu se schimbe ceva in atatia ani) Competentele la romana, info, engleza si apoi scris la Romana, Istorie(uman da Istorie iar Real da matematica) si la alegere intre Geogra/sociologie/filosofie/psihologie/logica,
Sper ca informatiile mele sa te ajute.
Eu am fost pe profil uman, la stiinte socio-umane dar e foarte asemanator cu filologia (probabil ca la filologie se pune accent pe literatura, se citeste mai mult etc).
P.s: Distreaza-te la maxim, deoarece anii de liceu sunt cei mai frumosi!
Bilingv engleza este intensiv engleza,deci da,trebuie sa stii engleza,dar nu intr-o masura extrem de mare,ci macar la un nivel de incepator! Ca sa intrii la intensiv engleza,stii ca trebuie sa dai proba,ceva asemanator cu probele de aptitudini din liceele vocationale,iar apoi cu nota luata la acel examen te inscrii la licee bilingv! Bacul nu se stie la ce se mai da, caci se schimba de la an la an! Probabil se va da ca la toata liceele, si dupa cum am inteles de la anul se dau 7 materii la bac! In fine, nu trebuie sa iti faci probleme pentru bac, pentru ca nu e momentul! Asa ca daca vrei la bilingv intereseaza`te cand se sustin probele la anul si...pregateste-te[meditatii]! Bafta!
patrizia696 întreabă: