| Bubuu a întrebat:

Anul trecut am fost la mare la niste prieteni de familie si ei aveau o fata mai mica decat mine cu o zi si 2 baieti mai mari decat mine cu un an.Am devenit ft buni prieteni si la plecare ne-am luat id-urile de mess(noi vorbim pe mess si acum), iar mama si tata au spus ca s-ar putea sa ne cazam la ei si anul acesta.Doar ca mama si tata mi-au dat astazi o revista cu hoteluri la aceeasi statiune si eu vreau tot acolo unde am fost.sad Cum sa fac? Le-am spus ca ma inteleg bine cu fata aceea si cu acei baieti, dar degeaba. Fundita!big grin

1 răspuns:
| Bibuşca a răspuns:

Wow...c-am complicata treaba sad dar cred ca te voi putea ajutawinking. Spune-i fetei[prietenei tale[ cu cazarile sa faca ca sa fie mai ieftine un pic preturile de exemplu daca este cazarea de 3 milioane sa fie de 2 milioanewinking si apoi spune-le parintilor tai ca acolo la prietena ta este mult mai ieftin cu un milion si ca nu e bine sa mergi la acele hoteluri. Si daca tot nu vor spune-le daca vor sa-si risepeasca un milion pe cazari si nu vrea sa dea 2 milioane[exemplu] ci 3 este treaba lor puteau ramane cu un milion in plus si roaga-i frumos ca acolo sunt prietenii tai cei mai buni si ca tu vrei sa mergi aolo nu in alta parte [eu in locul tau le ziceam ca numai merg si gata] eu asa as fi reactionat dar incearca si sfatul meu si daca nu merge fa ce ti-am spus eu ca voi face eu