| linutzza a întrebat:

Anul trecut am stat cu un baiat inainte de vac de vara venind vacanta am ajuns de comun acord sa o terminam. Incepand sc el s-a mutat la o alta sc si am mai vb cu el pe mess si mi-a spus ca nu ma uitat si ca ink ma iubeste bla bla bla. Si dupa ceva timp am ajuns sa fim din nou impreuna. Apoi eu am hotarat sa o terminam ne avand rost sa continuam deoarece nu ne vedeam prea des, el prima data s-a impotrivit iar dupa ce mi-a dat inca o zi de gandire el era ft entuziasmat sa o terminam. Dupa asta el m-a intrebare daca pe viitor ar mai fi o sansa sa fim impreuna. Dupa ctv zile ma bgt in seama eu nevazand msj repede i-am rasp dupa ceva timp iar el imi spunea,, pa" dupa fiecare cuv ce il spuneam, ma gandesc ca acest lucru l-ar fi putut face fratele lui care se baga tot timpu cand prindea id lui online. Eu stiind ca s-ar putea sa fie fratisu i-am spus ca sa nu ma mai sune nici sa mai trm vreun sms si sa uite de mine, el mi-a rasp automat din nou cu,, pa". Ma intreb in caz ca a fost fratele lui l-ar fi putut minti ca am spus eu ceva ft rau. Eu eram convinsa ca el tine la mine dar pana in momentu de fata nu am mai primit nici un semn de la el. Plus de asta cand eram impreuna unii dintre amicii lui din liceu meu bagau numai strambe ca sa se desparta de mine crying. Dar el avea incredere in mine si nu asculta aberatiile lor. Acum nu stiu ce sa mai fac eu ink tin la el si imi este teama sa iau legatura cu el de frica ca ma va respinge. S-au a doua varianta ar fi sa astept pana la anul cand ma voi muta la liceu lui si il voi face sa regrete sad. V a rog un sfat crying?

Răspuns Câştigător
| clauss a răspuns:

Vezi tu draga, fiind adolescenti amandoi, nu prea ati pus pret pe o iubire adevarata ( daca a fost), pe rabdare care trebuie intr o relatie, poate si pe incredere, cred ca nu prea ati fost hotarati, poate chiar nu va placeti de ajuns, cred ca cel mai bine ar fi sa aveti o discutie amicala intre 4 ochi si sa va hotarati asupra relatiei, mergeti sau nu mai departe

1 răspuns:
| LexUTz a răspuns:

Va intalniti si hotarati impreuna ce faceti cu relatia!