| Alina_2047 a întrebat:

Anul viitor trec in clasa a VIII-a. Lumea se asteapta deja la un raspuns pentru intrebarea "Real sau uman?". Pana in ultimele luni mi-am spus ca mai am timp si nu trebuie sa ma stresez cu asta inca. Totusi problema incepe sa ma preseze.
Nu stiu ce sa aleg. Toti spun sa fac ce imi place. Aproape toate materiile imi plac, cand le inteleg. Aici intervine un factor important: lenea; pe care vreau sa il depasesc odata ce ma hotarasc pe ceva. Pana acum am fost destul de buna atat la romana (partea de gramatica a fost usoara pentru mine, cu imaginatia mai greu) cat si la matematica.
Imi place si sunt buna la engleza si limbi in general dar fara un vocabular vast/imaginatie nu ai prea multe optiuni. Liceele vizate de mine au program bilingv la uman, dar la real...
90% din cei cu care am vorbit (adulti) au spus ca, cu realul poti ajunge oriunde. Nu imi dau seama daca -posibilitatea- faptului ca materiile nu imi plac sau cheful meu inexistent de a invata/face probleme/exercitii imi da starea de groaza cand ma gandesc.

Am ajuns sa cer si parerea internetului. Da, sunt o adolescenta confuza. Ce cliseu.

3 răspunsuri:
| atoatestiitoarea a răspuns:

Curaj, alege realul fara nicun regret, iti scrie cineva care a facut umanul si a ajuns in ...informatica!

| FearOfTheDark a răspuns:

Daca zici asa alege real.Si eu tot real aleg.Mi-e mai accesibil.

| Mariiiiiiiiian a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu.Dar eu cred ca o sa aleg realul..ai mai multe sanse sa devii ceva.