anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Anxietatea masi...

Salut! Sunt anxios cam de la varsta de 10 ani sa zicem adica nu mi-e frica sa vorbesc cu persoane noi sau cunoscute din clasa mea dar pur si simplu parca ceva ma opreste si mai sunt si momente dinalea cand vine un coleg la mine si imi zice ceva si mai zicem acolo 2 vorbe si la un moment dat apare tacerea care face sa se rupa discutia desigur provocata de mine probabil prin tonul vocii, raspunsurile seci, si poate uneori pozitia fizica.

Ce-as putea sa fac? sad

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Investeste in dezvoltarea personala.
Citeste lucruri care te pasioneaza, invata lucruri noi si interesante, fa sport, invata sa te relaxezi cu adevarat si vei deveni mult mai stapan pe tine.
In felul asta orice conversatie va deveni un joc, mai ales ca vei avea mai tot timpul ceva de spus!happy

| Ofiintă a răspuns:

Încearcă să nu adaugi presiune pe tine.
Lasă conversația sa curgă de la sine, fără să te gândești dacă esti o companie bună pentru persoana cu care comunici.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îți pui tu singur întrebarea. Ce vreau de fapt?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ori te simti intimidat de prezența celorlalti ori pur si simplu nu ii simti compatibili cu tine si de accea nu reusesti sa mergi pe firul conversatiei.

Ca sa scapi de anxietate trebuie sa exersezi comunicand cu ceilalti si mai ales sa mentii discutia pe un subiect interesant, chestii comune pe care le aveti tu si celalat interlocutor.

| Byb2001 a răspuns:

Da știu cum este, încearcă să fi mai curajos să vorbești cu cei din jur diverse subiecte și să ai mai multă încredere să ignori dacă ceilalți spun ceva urat de spre tine, daca este nevoie poți merge la un psiholog sau sa te uiți la videoclipuri că gasesti

| Byb2001 a răspuns:

Poți citi diverse cărți de dezvoltare personala fa ce îți place socializeaza

| VlaLian a răspuns:

Nu e nimic gresit cu tine, doar ca trebuie sa te dezvolti tu personal, incepe sa citesti sa iti gasesti un hobby sa faci sport, o sa te ajute mental foarte mult.Si fa un efort sa socializezi mai mult sa iti vina mai usor