anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aolo sunt plecata cu capul sad sa scurtez povestea: imi place un baiat, nu stiu daca el ma place. S-a pus pe invizibil la mine (am intrebat fetele daca e pe mess, si era, iar la mine nu aparea). Asta noapte m-am trezit la 3 dimi ca uitasem sa inchid calculatorul, m-am culcat la loc si am visat ca eram cu baiatul intr-o camera cu inca cativa prieteni si ne jucam. Si dintr-o data s-a intors cu fata la mine si m-a sarutat. Si ma mai sarutase inca o data in vis, si parca am simtit sad Vreau sa va aflu parerile, ca de pe google am citit destule. Multumesc anticipat ^_^)

Răspuns Câştigător
| bogdang a răspuns:

Complicata poveste... in afara de "mess" si de "in vis" nu puteti sa va intalniti? Daca va cunoasteti intreba-l in fata chestia asta... daca nu, e mai complicat, dar incearca sa afli din comportamentul lui.

Bafta!

2 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Si ce vrei sa afli? a fost doar un vis si din cate se pare baiatul nu vrea sa aiba de. a face cu tine. din moment ce te. a pus pe invizibil

| thekida14 a răspuns:

Esti doar ft indragostita daca ai visatwinking. si faza cu messu' depinde :d. poate vrea sa-l lasi in pace sau poate vrea sa il "astepti" sa intre pe mess.happy