Heii, ce frumos din partea ta. Pana acum am vazut doar intrebari de genul asta venite din partea fetelor. Bravo tie, e o norocoasa prietena ta. Pai poarta`te mai frumos ca niciodata cu ea, scoate`o la o plimbare, doar voi doi. Nu o cunosc, dar mie una mi-ar placea mai mult sa primesc ceva venit din inima, decat un parfum scump sau niste flori scumpe. Comanda o perna cu poza voastra imprimata, ia doua bratari la fel si una dai`o ei ( spune`i ca astfel o sa fiti unul langa altul mereu). Sper ca te-am ajutat
Daca as fi baiat, i'as lua un buchet frumos de trandafiri rosii, fara ambalaj sau alte "impopotzanaturi", simplu, si inca ceva.nu stiu. mic si simbolic
Poi mie mi-ar placea sa primesc un ursuletz, un buchet mareee de flori, un tablou pe care sa pui poze cu voi doi, un lantisor, o bratara, un parfum sau spray, o cutie de bijuterii... sper sa alegi una de mai sus! Funda?
Hm.
o inimioara.
bomboane in forma d inima
un ursulet. cu o inima
. un trandafir si. o perna in forma d inimioara.
sau trandafir cu bomboane. d alea milka
sper ca te.am ajutat :*
Buna! Daca vrei sa fie romantic dai ceva personalizat cu poza voastra, un tricou sau un obiect, ceva. Daca vrei ceva funny...tot asa un tricou pe care scrie ceva amuzant. Sau. mie ca fata mi-ar placea o esarfa sau un colier, o bratara... ceva de genu` :d Succes!
anonim_4396 întreabă:
MiniEmoTion întreabă: