| Little Kid a întrebat:

Apelez iar la TPU pentru ajutor. legat de ultima mea intrebare:intr-un fel m-am impakt cu fata aceea dar cum pot s-o fac sa ma aduca din nou la gasca aceea?
afara nu am cu cine sa ies, ei sunt singurii prieteni cu care ma inteleg, chiar daca ne stim doar de cateva saptamani.sunt mai mari, mai populari mai "de gascalaughing". toti mi-au zis ca mi-am luat fite de cand ma saruta EL.sadsunt 4 fete din acea gasca si din clasa mea, ma inteleg cat de cat bine doar cu 3... a 4 e geloasa pe mine ca ma saruta EL(ei ii place de el). cum pot sa fac sa ma aduca din nou acea fata la ei?crying va roog puneti-va in locul meu sa vedeti cum ma simt? ce sa fac? desi ea nu cred ca o sa accepte, mi-a zis clar ca nu vrea sa ma mai vada acolosad

help me plssad

4 răspunsuri:
| sandulache a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu el ca devarul ca nu prea am inteles ce ai vrut sa zic, dar in ifine, du-te vorbete cu el sau cu ea ca cum am mentionat mai sus nu itelg prea bine unde e gelozia unde e...
Mai bine vorbesti cu ea sau cu el si ii explici ce a fost ce s-a intamplat si poate ince incet il aduci sau o aduci in grupul vostru de la bloc.bafat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand trebuie sa mai lucrezi la gramatica si exprimare. In rest, cauta sa nu intri in probleme, fiindca inclin sa cred ca o cauti cu lumanarea. Nu s-au terminat baietii!

| valentynotm26 a răspuns:

Ceau andra parerea mea e sai convingi pe cei ce te accepta sa o convinga pe cea care nu te accepta sa te accepte ca nare incotro si sa lase gelozia de asta nu te accepta mai sunt baieti liberi

| BuBuLyNa a răspuns:

Incearca sa te integrezi in grupul lor e singura solutie! zic eu