| Andreea3219 a întrebat:

Aproape fiecare dintre noi are o frica, o fobie. Eu una sunt claustrofoba ( imi este frica de spatiile inchise, ma sufoc ), prima data cand am descoperit aceasta fobie a fost cand am ramas blocata singura in lift, cazuse curentul, deci nu aveam nici lumina, perfect! Dupa un an, un coleg de-al meu, a reusit sa ma induplece sa merg cu liftul, aveam de urcat 7 etaje, ei noi am ramas undeva intre etajul 5 si 6, saracul meu coleg, a trebuit sa-mi suporte atacul de panica, a fost nevoit sa ma tina in brate si parca si acum il aud "-Gata Andreea, sunt cu tine, o sa fie bine, o sa iesim de aici si iti promit ca nu te mai urc niciodata in lift. Gata, gata Shh." dupa ce am fost "salvata"(abia dupa 20 de minute), eu inaca il strangeam in brate pe prietenul meu. Si de atunci, cand e vorba de lift, colegul meu stie de la inceput : "-Ne vedem la etajul x, eu iau liftul." laughing Care este fobia voastra?

7 răspunsuri:
| OanaMajoMadness a răspuns:

Da si eu cred ca sunt claustrofob dar nu am incercat niciodata sa aflu.

| Raluca_5136 a răspuns:

Mi-e frica de furtunalaughing

| alesia29 a răspuns:

Mie imi e frica sa nu fiu fiu dezamagita

| Isabella17 a răspuns:

Nu mai stiu cum se cheama exact fobia mea.Este vorba despre cutremure :-s de ele imi e cel mai frica.De exemplu:cand sunt in pat oleaca daca ma misc si se misca patul ma si sperii incep sa tremuuur.:-s

| coss a răspuns:

Pai mie imi e frica de intuneric si sa stau singur in casa sau undeva ca in cazul tau!

| MembrU_3532 a răspuns:

Eu ma speriu foarte tare de paianjeni. ii vad chiar si pe cei mici ori unde ar fi eibig grin

| Claudia_9222 a răspuns:

Ce mai intrebari pui si tu :-&