| Dafuqq a întrebat:

Ar face o fata sensibila si buna la suflet asa ceva?
- sa nu vorbeasca cu un baiat pentru a-l face sa o placa mai mult?
- sa stea mai mult cu prietena ei decat cu acel baiat?
- sa iti faca in ciuda cu alt baiat?
- sa iasa cu tine din bun simt?
- sa nu-ti raspunda la orice intrebare indiferent cand si unde o intrebi?
Faceti ceva in gen
1) da
2) nu
3) da
4) nu.
Vreau mai mult parerile fetelor,deoarece ele stiu mai bine decat stim noi, baietii. Multumesc.

3 răspunsuri:
| Wolfy5 a răspuns:

Eu sunt o fata sensibila (super sensibila la orice >///> )si buna la suflet big grin.
la prima intrebare sa nu vb cu un baiat pentru a ma place mai mult e ciudat >.>... eu nu fac asa eu nu vb cu baietii care sunt tampiti si ma chinue sau sunt nebuni(nu inteleg cand sa se opreasca si refuza nu ca raspuns sau ca incepe si crizeaza daca nu obtin ce vor ) a si nu mai vb cu baietiii care se dau marii si tari ( cei bogati mai ales ma dispera >.>, da baietii care se dau mari si mai sunt si clumeti si aasha si stiu cand sa se opreasca ii mai accept ) asta eu as face acum depinde de pers.
si la restul de intrebari as zice nu daca cineva face asa aceea persoana nu e sensibila si buna la suflet, mai ales buna la suflet. si cu ultima intrebare nu prea am inteleso cum adica sa facem ceva in genu, da nu da nu?
ma rog, deci o fata sensibila si buna la suflet, ar trebui se comporta super bine si n-ar avea probleme cu oameni si cand sa cunoasca si sa-si faca prieteni noi, doar ca plange mai mult si la si niste chestii banale (cum am facut si eu plang la orice ), la o sa se mai simta supperr naspa cand cineva o jigneste (si poate si pe degeaba ) si o sa se supere dar o sai treaca big grin, acum depinde. de la om la om, dar din cate stiu o fata sensibila nu face asa ceva
sper ca te-am ajutat cu ceva ^^

| ana5 a răspuns (pentru Wolfy5):

Daca si acea persoana i-a facut la fel poate da, poate iar face in ciuda sa vada cum s-a simtit ea in acel moment.

| Dafuqq explică (pentru Wolfy5):

Faza cu da/nu a fost pentru fiecare intrebare
pentru prima sa pui 1) si raspunsul
pentru a doua sa pui 2) si raspunsul
ca sa iti fie mai usor tongue.
Oricum m-ai ajutat foarte mult. Multumesc >big grin