| gyanina a întrebat:

Ar fi exagerat daca la varsta mea(15ani)m-asi vopsi neagrabatting eyelashesbig grin...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai ce aveti cu fata de ce sa nu se vopseasca? daca ea vrea nu mai suntem in era comunista pe bune treziti-va fratiilor vb ca niste babe naspa naspa pe aici. P. s fata draga daca vrei cu adevarat sa o faci fa-o nu uita ca viata e scurta si timpul trece.

19 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai arata caraghioasa cu parul vopsit la 15 ani. Am mai vazut fete de 15 ani vopsite, dar arata mai degraba ca un clown decat ca o femeie. Nu mai zic de faptul ca daca incepi acum, la 20 de ani o sa fii mai alba decat bunica.

| Antrax a răspuns:

Da colega mea s-a vopsit la 14 ani neagra si toti au spus ca-i c***a

| JustMeFlory a răspuns:

Eu zic ca ai destul timp sa te vopsesti... Dar este alegerea ta, si daca stii sa ai grija dupa vopsire va fi totul ok.Trebuie sa ai grija la alegerea culorii.Esti sigura ca vrei sa te faci bruneta? Ca dupa daca nu iti sta bine, vei scapa foarte greu de cul neagra(o stiu din propria experienta, mi-a luat 1 an ca sa scap de ea). Daca ai tenul alb nu te face bruneta, fa-te cu un ciocolatiu/castaniu ca brunetul imbatraneste. Daca ai tenul mai inchis te poti face fara probleme.Totusi ca sa fi sigura cumpara-ti inainte o vopsea semipermanenta care sa se dupa dupa 6-8 spalari sau 6-8 saptamani.Intai asigura-te ca iti sta bine, si dupa daca iti place vopseste-te dar cu o vopsea fara amoniac(e mai blanda cu parul).
Succes!

| Puiutz a răspuns:

Buna gyanina:*. hmmm`thinking pai eu zic sa mai asteptzi. parul se dezvolta cam pe la varsta asta. si ar fi bine sa-l lasi sa fie intarit.si frumosbig grin. caci stii ca de la vopsea se strica.
De exemplu am o prietena.si ea s`a vopsit bruneta.acum o lunathinking asa ceva. si a cam regretat. caci parul nu era ca si inainte. nu avea asa mult volum.intelegi tuhappy.
Eu zic ca mai ai timpbig grin. si sunt atatea si atatea frizuri frumoasa. pe care le poti face. incat o sa-ti placa si asa cu culoarea naturalabig grin.
Pupicihappy :*.

| Puiutz a răspuns:

Frumoase** blushing

| Ralux a răspuns:

laughing Scuza-ma daca te jignesc dar nu se spune "neagra"straight face ci brunetawinking.
Si alta problema...consider ca esti prea mica sa te vopsesti.Acum parul tau s-a dezvoltat cel mai mult si nu ar trebui sa il strici cu vopseaua.Eu sunt de parere ca ar trebui sa te vopsesti cand iti apar firele albe.Adica sigur, te poti vopsi si pe la nu stiu, 20 si ceva de ani insa eu spun ca natural este cel mai bine dar eu asa am hotarat sa ma vopsesc:cand imi vor aparea firele albe, adica la batranete pentru a le acoperi.

Succes!happy
XoXo!kiss

| Encore a răspuns:

Bay sa nu regreti mai tarziu, daca iti vopsesti parul de maxim 2 ori pe an sa o faci.

| Gabry a răspuns:

Gandeste-te cum ti-ar sta, daca merita sa dai banii pe vopsea...
Eu am 13 ani si am suvite blondebig grin

| Criiss16 a răspuns:

Mi se pare cam devreme.Gandeste-te bine ca sa nu regreti mai tarziu.happy

| death a răspuns:

Mi-am promis că o las mai uşor cu ironie, aşa că presupun, direct şi fără alte comentarii, că te referi la vopsirea părului. Este cam devreme. Vopseaua îţi degradează părul. Ce sens are să ţi-l strici de pe acum? Lasă vopsitul pentru când vei avea fire albe. Atunci chiar o să fie nevoie, mai ales dacă începi să încărunţeşti de la o vârstă destul de fragedă.

| yadora a răspuns:

Daca tot vrei sa ai un nou aspect poti folosi sampon nuantator...sa vezi cum itista de curiozitate; de vopsit nu ti-as recomanda inca pentru ca e prea timpuriu... o sa ai destul timp sa te tot vopsesti de la 18-20 de ani in colo...;

| snepy a răspuns:

Ramai asa cum esti tu

| Mina a răspuns:

Parerea mea este ca e prea devreme sa te vopsesti.Sunt sigura ca iti sta foarte bine asa cum esti acum.Mai gandeste-te, sa nu iti para rau dupa aceea. happy

| rosepassion a răspuns:

Nu-ti strica parul de acum... cel mai bine ar fi s asteptii cv timp si dupa aia... oriqm o sa ai timp destul mai incolo sa faci ce vrei cu parul tau

| www a răspuns:

Nu poti sa te vopsesti neagrastraight face da stiu pacat.
Dar daca vrei sa iti vopsesti parul negru nu, nu e exagerat.

| dadaaaaa a răspuns:

Poi nu stiu cum ar fi. daca crezi ca merita incearca

eu d la 11 ani imi fac suvite blonde... dar sa ma vopsesc in totalitate nu.imi strik chiar aiureah parul.si nici mama nu ar fi de acord. app si suvitele nu sunt chiar d la radacina

| gyanina explică:

Aha ok... am inteles fratilorlaughingbig grin... nu ma vopsesctongue poate imi bag doar cateva suvitehee hee mersi pentru sfaturi

| amalyutza a răspuns:

Nu. daca iti doresti asa muttongue. dar mai bine asteapta.aceeasi prostie am facut-o si eusad...ma vopsesc de la 16 ani...am fost roscata .satena.bruneta...iar satena...acum brunetahee hee...si mi-a cazut din parsad...prostia e k il fac si cu presa des.si e cam naspa acumsad...asa ca mai bine mai astepata:p.sau foloseste samponul:p

| Kokolina a răspuns:

Este devreme insa daca vrei o poti face doar ca odata ce incepi sa te vopsesti va fi nevoie sa te vopsesti regulat iar scalpul parului tau va fi deteriorat. pana la urma este alegerea ta

Întrebări similare